Herttuatar Catherine on kolmatta kertaa äitiyslomalla – merkittävä muutos edellisiin verrattuna

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25

Herttuatar Catherine ja prinssi William elävät todellisia ruuhkavuosia. Parille on syntynyt kolme lasta alle viidessä vuodessa.

VIDEO: Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana

Britannian prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kolmas lapsi prinssi Louissyntyi 23. huhtikuuta 2018. Kuninkaallisfanit näkivät hovin tuoreimman tulokkaan hämmästyttävän nopeasti, sillä Catherine astui Louis sylissään kameroiden eteen vain tunteja synnytyksen jälkeen.

Seuraavan kerran Catherine palasi kameroiden eteen vain reilun kolmen viikon kuluttua, kun prinssi Harry ja Meghan Markle tanssivat häitään.

Parin esikoisen, prinssi Georgen syntymän jälkeen Catherine pysytteli poissa parrasvaloista yli kuusi viikkoa. Prinsessa Charlotten syntymän jälkeen hän palasi edustustehtäviin vasta kahden kuukauden kuluttua.

Uutta on myös se, että tällä kertaa äitiysloma on merkittävästi pidempi kuin aiemmat. Herttuatar viipyy äitiyslomalla läpi syksyn. Mediatietojen mukaan Catherine on perustellut pidempää lomaa sillä, että hän haluaa viettää enemmän aikaa kaikkien lastensa kanssa, ei pelkästään Louisin.

Lue myös:

    Uusimmat