Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen hääpäiväkuvasta paljastuu mielenkiintoinen yksityiskohta – jää monilta huomaamatta

0:54
Prinssi William hurmasi Suomen-vierailullaan - puhui jopa muutaman sanan suomea.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherine avioituivat tasan kymmenen vuotta sitten.

Prinssi William ja herttuatar Catherine juhlivat tänään 10-vuotishääpäiväänsä. Hovi julkaisi avioparista hääpäiväkuvan, jossa he istuvat rennosti ja pitävät toisiaan kädestä kiinni.

Hello!-lehti kiinnitti kuvassa huomion yksityiskohtaan, joka jää monelta huomaamatta. Prinssi Williamilla on kädessään kello, joka näyttää, että kuva on otettu 11.39. Lehti kirjoittaa, että se on täydellinen aika kuninkaallisen pariskunnan kuvaamiseen, koska juuri siihen aikaan herttuaparin lapset ovat joko koulussa tai päiväkodissa ja hääpäivää viettävä pariskunta sai keskittyä vain toisiinsa.

Pariskunta on saanut kolme lasta liittonsa aikana. Nuorin on juuri kolme vuotta täyttänyt prinssi Louis, prinsessa Charlotte, 5 ja prinssi George, 7. Prinssi Louis seurasi sisarustensa jalanjälkiä ja aloitti viime viikolla päiväkodin, jota kutsutaan Britanniassa esikouluksi.

Cambridgen herttuaparille viimeiset puolitoista vuotta ovat olleet poikkeuksellista aikaa. Tammikuussa 2020 prinssi Harryja herttuatar Meghan vetäytyivät kuninkaallisista velvollisuuksistaan, pian sen jälkeen koronaviruspandemia iski rankalla kädellä myös Britanniaan.

William ja Catherine tekivätkin tällä viikolla ensimmäisen edustustehtävän koronapandemian alettua Lontoon ulkopuolelle. Kuninkaalliset pääsivät maatilalle kuulemaan koronapandemian vaikutuksista maanviljelijöiden työhön.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja