Vahinkolipsautus? Esikoistaan odottava herttuatar Meghan paljasti yllättävän yksityiskohdan lasketusta ajastaan: "Hän muuttui tyystin"

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan 1:30
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan

Herttuatar Meghan kertoi kuninkaallisen perheen ihailijalle tietoa raskaudestaan.

Kensingtonin palatsi tiedotti lokakuussa, että herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan, jonka laskettu aika on keväällä 2019. 

Joulupäivänä 25. joulukuuta kaksikko osallistui prinssi Williamin, herttuatar Catherinen ja muun kuninkaallisen perheen kanssa perinteiseen joulujumalanpalvelukseen Sandringhamissa.

Paikan päällä Meghan ja Harry tapasivat useita kuninkaallisen perheen ihailijoita, joista monet toivottivat Meghanille hyvää raskausaikaa. 

– Hän sanoi: "Olemme innoissamme. Olemme lähellä." paikalla ollut fani Karen Anvil kertoo. 

Anvil kertoo kehottaneensa herttuatarta nauttimaan äitiyden jokaisesta, upeasta hetkestä. 

– Tiedättekö mitä? Hän oli niin aito. Hän teki velvollisuutensa kuninkaallisena yleisön kanssa, kätteli ihmisiä ja niin edelleen. Mutta kun kysyin häneltä vauvasta, hän muuttui tyystin. Hän hehkui ja vaistonomaisesti kosketti vatsaansa. Se oli ihastuttavaa.

Anvilin mukaan myös herttuattaret Meghan ja Catherine vaikuttivat tulevan erittäin hyvin toimeen julkisen esiintymisen aikana. Syksyllä huhut herttuattarien viileistä väleistä ovat liikkuneet kiivaina. Joulupäivänä kaksikko nähtiin kuitenkin keskustelemassa hyväntuulisen oloisina toisilleen.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat