Herttuatar Catherine yhtä hymyä! Kuninkaallinen palasi edustustehtäviin

34:29
Prinssi William hurmasi suomalaiset vierailtuaan Helsingissä marraskuussa 2017

Herttuatar Catherine palasi viime viikolla edustustehtäviin.

Prinssi William ja hänen puolisonsa herttuatar Catherine ovat ottaneet entistäkin suurempaa roolia Britannian kuninkaallisessa perheessä, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättivät keväällä brittihovin ja muuttivat Yhdysvaltoihin.

Walesin prinssi Charlesin ja Cornwallin herttuattaren Camillan tapaan myös William ja Catherine palasivat viime viikolla vihdoin kuninkaallisiin edustustehtäviinsä koronakriisin jälkeen.

Herttuatar Catherine yllätti vierailemalla perheen Anmer Hall -kartanon lähellä sijaitsevassa puutarhakeskuksessa viime torstaina. Herttuattaren kerrotaan itsekin olevan viherpeukalo, joten hän halusi tietää, miten koronakriisi on vaikuttanut paikalliseen perheyritykseen. 

Hymyileväinen Catherine oli pukeutunut rennosti farkkuihin ja vaaleansiniseen kauluspaitaan. Yllään hänellä oli myös Fjällrävenin liivi.

William ja Catherine tutustuivat vuonna 2001, kun molemmat opiskelivat St. Andrewsin yliopistossa. Parin uskotaan alkaneen seurustella jo vuonna 2003, mutta julkisuuteen suhde paljastui seuraavana vuonna, siis 16 vuotta sitten.

Pariskunta erosi kuitenkin ennen kihlaustaan myös vuonna 2007. Kihlajaishaastattelussa prinssi William kertoikin tarvinneensa hieman tilaa ennen lopullista sitoutumistaan.

Häitä juhlittiin lopulta huhtikuussa 2011 Lontoossa. Sittemmin perheeseen on syntynyt kolme lasta: prinssi George vuonna 2013, prinsessa Charlotte vuonna 2015 ja prinssi Louis vuonna 2018.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja