Tiesitkö? William ja Catherine rikkoivat hovin perinteitä hääyönään

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54

Vuonna 2011 naimisiin menneet prinssi William ja herttuatar Catherine rikkoivat hääyönään hovin vanhaa perinnettä.

VIDEO: Väsynyt prinssi William nukahti kirkossa.

Britannian kuninkaallinen hovi on täynnä tärkeitä sääntöjä, protokolia ja perinteitä, joita pyritään noudattamaan tarkasti joka hetki. Herttuatar Meghan, hovin viimeisin jäsen, on saanut totutella tähän pitkään sääntölistaan.

Totuttelemista on ollut muillakin, sillä uuden brittiläisen Express-lehden raportin mukaan herttuatar Catherine ja prinssi William rikkoivat hovin tärkeää perinnettä hääyönään vuonna 2011. Vastanainut pariskunta nimittäin vietti hääyönsä Buckinghamin palatsissa, eikä lähtenyt suoraan häiden päätyttyä kuherruskuukaudelleen, kuten hovin perinteeseen kuuluu.

Todennäköisin syy tälle on väsymys. Kuninkaallisten hääpäivä on pitkä ja uuvuttava, televisioitu tapahtuma, jota seuraavat kymmenet miljoonat katsojat ympäri maailmaa. Lisäksi William palasi työnteon pariin pelastushelikopterin pilottina pian seremonian jälkeen ja kaksikko suuntasi häämatkalleen vasta kymmenen päivää seremonian jälkeen. Tiukka aikataulu ei antanut vastanaineille paljoa vaihtoehtoja.

Myöskään Meghan ja prinssi Harry eivät matkustaneet kauaksi hääyönään, sillä kaksikko palasi pian takaisin työnteon pariin oman keväisen seremoniansa jälkeen. Kaksikon hääyösijaa ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu.

Vaikka William ja Catherine rikkoivatkin hovin tärkeää perinnettä, ei rikkomus ollut vakavimmasta päästä tai johtanut negatiivisiin seuraamuksiin.

Lue myös:

    Uusimmat