Herttuatar Meghanin asulle sataa kritiikkiä: "Sopimaton mihin vain viralliseen tilaisuuteen"

Herttuatar Meghanin asua kuningatar Elisabetin syntymäpäiväjuhlassa on kritisoitu sopimattomaksi.

VIDEO: Harry ja Meghan suutelivat kirkon portailla

Kuninkaallinen perhe esiintyi yhdessä kuningatar Elisabetin syntymäpäiväparaatissa lauantaina 9. kesäkuuta. Kuninkaalliset osallistuivat 250 vuotta vanhaan englantilaiseen perinteeseen, jossa armeijan sotilaat marssivat Buckinghamin palatsin aukion läpi osoittaakseen kunniaa kuningattarelle. Elisabetin oikea syntymäpäivä on 21. huhtikuuta ja hän täytti tänä vuonna 92 vuotta. 

Myös prinssi Harryn tuore aviopuoliso herttuatar Meghan nähtiin edustamassa kuninkaallisen perheen rinnalla hyväntuulisena. 

Herttuatar oli pukeutunut tilaisuutta varten vaaleanpunaiseen, olkapäät paljastavaan hihattomaan mekkoon. Mekko oli Carolina Herreran ja hattu Philip Treacyn, jota herttuatar käytti myös ensimmäisessä edustustilaisuudessaan häidensä jälkeen. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vihittiin 19. toukokuuta.

Sosiaalisessa mediassa Meghanin asun on kritisoitu olleen sopimaton kyseiseen tilaisuuteen. 

– Olkapäät paljastava asu on sopimaton kunniamarssiin tai mihin vain viralliseen tilaisuuteen.  

– Ymmärrän, että hänen valintansa käyttää olkapäät paljastavaa mekkoa oli rajojen rikkomista kuningatar Elisabetin syntymäpäiväjuhlilla. Minulla on tunne, että hän aikoo rikkoa rajoja hieman liikaa?

Meghanin asulla oli myös puolustajia, jotka ylistivät herttuattaren valintaa. 

– Meghan Markle rikkoi protokollaa pukeutumalla olkapäät paljastavaan mekkoon. Anna mennä rakas!

– Voi ihmisyyttä! Kruunu kokee todellista levottomuutta kahden miltei näkyvän olkapään takia. Lopettakaa! 

– Amerikkalainen prinsessa on tyylikkyyden ja kauneuden perikuva. Me rakastamme Meghan Marklea. 

Eräs kommentoija otti esille myös sen, että herttuatar Catherine, prinsessa Diana ja kuningatar Elisabet ovat itsekin käyttäneet olkapäät paljastavia asuja. 

Herttuatar Meghan saanee halutessaan pian avustusta protokollan kanssa kuningatar Elisabetilta, sillä kaksikko tulee edustamaan tällä viikolla ensimmäistä kertaa kahdestaan. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat