Kritiikin kohteeksi joutunut herttuatar Catherine vei prinssi Georgen kouluun päivä kolmannen lapsensa syntymän jälkeen

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25

Herttuatar Catherine keräsi kritiikkiä synnytyksensä jälkeen.

VIDEO: Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana

Prinssi William ja herttuatar Catherine saivat kolmannen lapsensa, prinssi Louisin huhtikuussa 2018. Herttuatar joutui synnytyksensä jälkeen laajan kritiikin kohteeksi, kun hän esiintyi saman päivän aikana korkokengissä, täysin meikattuna ja hiukset viimeisen päälle laitettuina. Sama tilanne on nähty myös Catherinen kahden aiemman synnytyksen jälkeen.

Daily Mail -lehden kuninkaallinen kirjeenvaihtaja Rebecca English kertoi hiljattain, että herttuatar vei vanhimman lapsensa, viisivuotiaan prinssi Georgen kouluun synnytystään seuraavana päivänä. Catherinen on kerrottu saattavan Georgen kouluun niin usein, kuin vain voi.

Catherine ei ilmeisesti kuitenkaan herätä liikaa huomiota viedessään poikansa kouluun. Erään samassa koulussa käyvän lapsen vanhemman mukaan kukaan ei kiinnitä enää huomiota Catherineen hänen tullessaan koululle. 

– Meillä on yksi Victoria's Secret -malli, joka saattaa lapsensa kouluun ja isät ovat paljon kiinnostuneempia hänestä!

Pieni prinssi George ei ole vielä aivan tietoinen tulevista kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Lähteen mukaan Catherine ja William aikovat istua alas Georgen kanssa hänen ollessaan hieman vanhempi, ja selittää hänelle mitä hänen kuninkaallisuutensa merkitsee ja miksi niin monet ihmiset ovat kiinnostuneita hänestä. 

– Hän tulee koko ajan tietoisemmaksi kameroista. Mutta he ovat vakaasti päättäneet tehdä asiat Georgen omaan tahtiin ja että se kaikki voi vielä odottaa. 

Lähde: Elle

Lue myös:

    Uusimmat