Mainos

Henkilöstöruokaloiden määrä laskussa

Yritysten henkilöstöruokailusta on viimeisen kymmenen vuoden aikana kehittynyt Suomeen aivan uusi liiketoiminta. Nyt alalle ennustetaan suurta uusjakoa, kun myös julkinen sektori on siirtämässä ruokahuoltoaan catering-yrityksille.

Työpaikkaruokalan tiskin takaa löytyy yhä useammin catering-yritys,jonka erikoisalana on juuri henkilöstöravintoloiden pyörittäminen. Kun vielä 80-luvulla näistä ravintoloista alle 10% oli ulkopuolisten hoidettavana,nyt vastaava luku on 65%.

Mutta vaikka kakkua on vielä jaettavana, henkilöstöravintoloiden kokonaismäärä on jatkuvassa laskussa. Niinpä catering-ketjut täyhävät uusia markkinoita. Yksityiseltä puolelta henkilöstöravintoloista kasvua ei ole enää saatavissa,vaan se on haettava julkiselta puolelta,sairaaloista ja peruskouluista.

Huom! Uusi StreamWorks ohjelma valitsee nopeuden automaattisesti internetyhteytesi mukaan.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.