Henkilöstöruokaloiden määrä laskussa

Yritysten henkilöstöruokailusta on viimeisen kymmenen vuoden aikana kehittynyt Suomeen aivan uusi liiketoiminta. Nyt alalle ennustetaan suurta uusjakoa, kun myös julkinen sektori on siirtämässä ruokahuoltoaan catering-yrityksille.

Työpaikkaruokalan tiskin takaa löytyy yhä useammin catering-yritys,jonka erikoisalana on juuri henkilöstöravintoloiden pyörittäminen. Kun vielä 80-luvulla näistä ravintoloista alle 10% oli ulkopuolisten hoidettavana,nyt vastaava luku on 65%.

Mutta vaikka kakkua on vielä jaettavana, henkilöstöravintoloiden kokonaismäärä on jatkuvassa laskussa. Niinpä catering-ketjut täyhävät uusia markkinoita. Yksityiseltä puolelta henkilöstöravintoloista kasvua ei ole enää saatavissa,vaan se on haettava julkiselta puolelta,sairaaloista ja peruskouluista.

Huom! Uusi StreamWorks ohjelma valitsee nopeuden automaattisesti internetyhteytesi mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat