Moni nainen ryntää seksin jälkeen vessaan siistiytymään, nyt puuhaa helpottamaan on keksitty erikoinen apuväline – turhaa vai tarpeellista?

Mikä squirttaamisessa eli naisen ejakulaatiossa viehättää miehiä? Miehet vastaavat 0:59
Mikä squirttaamisessa viehättää miehiä? Videolla suomalaismiesten vastauksia!

Seksin jälkeisen sotkun siivoamiseen on kehitetty erityislaatuinen tuote.

Aina seksin jälkeen ei ole aikaa jäädä halimaan, ei etenkään silloin, jos kondomi ei ole käytössä. Seksikästä se ei ehkä ole, mutta suurin osa naisista tietää, miltä tuntuu kiiruhtaa seksin jälkeen kylpyhuoneeseen siistiytymään ennen kuin lakanatkin ovat sotkussa. Nyt petipuuhien jälkeiseen alapään putsaukseen on kehitelty tuote, joka lupaa hoitaa homman minuuteissa, uutisoi  muun muassa The Sun.

"Come&gone"-niminen tuote on mehujääpuikon muotoinen pesusieni, jonka nainen voi käyttää sisällään. Pienen kiepautuksen jälkeen sienen voi vetää ulos ja heittää pois.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ymmärsin, etten ollut yksin"

Tuotteen luoja Frances Tang selittää kehittäneensä sienen kyllästyttyään itse käyttämään wc-paperia yrittäessään siistiytyä eritteistä seksipuuhien jälkeen.

– Mitä enemmän puhuin muiden naisten kanssa ongelmastani, tuotteesta ja siitä, kuinka naurettavana pidin sitä, ettei tähän ollut mitään kikkaa, ymmärsin, etten ollut yksin.

Uutuuskeksintö puhuttelee naisia, jotka samaistuvat tähän kuvaan.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Instagramissa moni on kehunut tuotetta ja ihmetellyt, miten on ennen pärjännytkään. Tuotetta on kuitenkin kritisoitu myös turhaksi roskaksi suihkua suosivien toimesta, ja esimerkiksi eräs sienen ostanut kuvaili käyttöä jopa kivuliaaksi.

– Hyvä idea, mutta tarvitsisin perhekokoisen paketin meidän rakkauselämämme vuoksi, vitsailee puolestaan eräs kommentoija.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat