Helen Mirren, 67, repäisi BAFTA-gaalassa: Hattarahiukset eivät ole vain nuorille!

Helen Mirren, 67, repäisi ja saapui BAFTA-palkintogaalaan Lontooseen täysin uudistetussa kuontalossa – nimittäin trendikkäässä hattaranpunaisessa poikatukassa! Tämä rautainen rouva näyttää, ettei uusien muotituulien seuraaminen ole tarkoitettu vain nuorille.

– Ajattelin, että olisi hauska värjätä hiukset pinkeiksi. Jos totta puhutaan, katselin Huippumalli haussa -ohjelmaa, jossa voittajalla (Sophie Sumner) oli tällaiset hiukset. Käytännössä siis kopioin häntä.

Reality-sarjoja ja muodikkaita hattarahiuksia? Harva 67-vuotias kykenee tähän. Näin kuitenkin kommentoi Dame Helen Mirren, joka nähtiin ensimmäistä kertaa uudessa muodikkaassa hattaranpunaisessa ja lyhyessä pixie-hiustyylissä brittien vuoden 2013 BAFTA-palkintogaalassa. Mirrenin yllä oli uuteen tyyliin sopiva hopeanharmaa kukkabrodeerauksin koristeltu Nicholas Oakwellin iltapuku.

Siis mitä nuoret ensin, sitä vanhat perässä! Mirren seurasi monien muoti-ikoneina toimivien nuorten tähtien jalanjälkiä: ainakin Katy Perry, Kelly Osbourne, Lady Gaga, Nicki Minaj ja mallina työskentelevä Sophie Sumner ovat kokeilleet pastellihiuksia. Persikkaisen tai hattaraisen sokerinsuloiset hiukset ovatkin

Helen Mirren kilpaili parhaan naisnäyttelijättären BAFTA-palkinnosta Hitchcock-elokuvan roolillaan. Voiton vei kuitenkin ranskalainen 85-vuotias näyttelijätär Emmanuelle Riva.

Kuinka monet pastellihiukset olet jo bongannut Suomesta? Haluaisitko kokeilla tyyliä? Kommentoi!

Lue myös:


AVA / Jenni Junkala

Kuvat: Getty Images

Lähteet:Daily Mail, Just Jared, RCFA, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja