Hector sairaana – koko viikon konsertit peruttu

Hector on joutunut perumaan kolme konserttiaan tältä viikolta.

Muusikko Hectorin tämän viikkoiset Hauras-kiertueen konsertit Mikkelissä, Joensuussa ja Kouvalassa joudutaan perumaan taiteilijan sairastumisen takia.

Kyseessä on hengitystietulehdus, joka estää väliaikaisesti laulamisen.

Lääkityksen ja levon jälkeen Jyväskylästä viime keskiviikkona startannut kiertue jatkuu ensi viikolla Turun Logomosta Rovaniemen, Oulun, Tampereen, Hämeenlinnan, Porin, Seinäjoen, Rauman ja Lahden kautta kohti Helsinkiä ja Hartwall Areenaa.

Eastway Live on pahoillaan näistä harmillisista peruutuksista ja tarjoaa ennakkoon lippunsa hankkineille mahdollisuutta vaihtaa liput kuluitta johonkin toiseen kiertueen konserteista. Jos edellä mainittu järjestely ei asiakkaalle sovi, palautetaan asiakkaalle lipunhinta, lukuun ottamatta toimitusmaksuja tai mahdollisia muita kuluja kuten varaus- tai postitusmaksuja.

Lippujen vaihtoon tai lunastamiseen tarvittavat ohjeet löytyvät nettisivuilta: www.menolippu.fi.

– Kyllähän tämä harmittaa omasta, loistavan bändin ja mittavan kiertuekoneiston, mutta ennen kaikkea mahtavan yleisön puolesta, Hector itse kommentoi tilannetta eilen tuoreeltaan.

– Mutta ei tässä ole aihetta mihinkään draamaan, koska näitä sairastumisia ja lääkekuureja nyt vaan tulee välillä itse kunkin kohdalle, myös tällä työsaralla. Ensi viikolla työvälineen pitäisi taas pelittää, ja sitten: Show must go on! Tukkoinen, mutta hyväntuulinen Hector tiivistää.

Lue myös:

    Uusimmat