Mainos

Harkimo: Toisen vahingoittaminen on vastenmielistä

Jokereiden puheenjohtaja Harry Harkimo sanoo tiedotteessaan tuomitsevansa täysin Jokereiden ja HIFK:n välisen kohuottelun tapahtumat. Harkimon mukaan Jokerit tyytyy SM-liigan langettamiin rangaistuksiin.

Harkimon mukaan tapahtumat eivät ole se viesti, jonka hänen joukkueensa haluaa ulkopuolelle lähettää.

Tässä ote Harkimon kirjeestä:

Puhuin tänään joukkueelle, mutta haluan sanoa saman asian myös julkisuuteen. En hyväksy sitä, mitä tapahtui 1. syyskuuta Jokereiden ja HIFK:n välisessä ottelussa. En sitä kielenkäyttöä, enkä sitä, millä tavalla pelaajat ovat käyttäytyneet. Toisen ihmisen vahingoittaminen on täysin vastenmielistä. Tämänkaltaiset asiat eivät ole se viesti, jonka Jokerit haluaa jääkiekkoyleisölle ja junioripelaajille lähettää. Olen ilmoittanut omalle joukkueellemme, että tulevaisuudessa tällaista ei tapahdu Jokereissa.

Poliisi tekee tapauksen tiimoilta omaa tutkintaansa, joka valmistuu aikanaan. Olemme saaneet SM-liigalta rangaistuksemme, joihin tyydymme täysin.

Jääkiekolla on nyt hyvä mahdollisuus puhdistaa tämän tyyppiset ylilyönnit kokonaan pois lajista. Jääkiekkopiirien yleinen kielenkäyttö on väärää, samoin tappelut ja väkivalta pitää saada pois kaukaloista. Kyseessä on peli, jossa hyväksytään taklaukset ja kovuus, mutta tällaiset väkivallanteot eivät lajiin kuulu.

Harkimo sanoo, että jääkiekkoon kuuluu kovuus ja taklaukset, mutta väkivallanteot eivät lajiin kuulu.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.