Hanna Partanen ei jatka Olet mitä syöt -sarjassa

Katsojat ja ylipainoiset kilpailijat ihastuttanut Hanna Partanen ei jatka enää Olet mitä syöt -sarjan ravitsemusterapeuttina. Uuden tuotantokauden kuvaukset alkavat jo ensi vuoden alussa ja sarjaan haetaan parhaillaan uusia osallistujia - ja uutta juontajaa. Partasen kalenteri on niin buukattu töistä, että aikaa ei yksinkertaisesti ole tv-sarjan tekoon.

MTV3:lla esitettävän Olet mitä syöt -ohjelman tuottaja Petteri Ahomaa kertoi tänään Viihdeuutisille, että Hanna Partaselle etsitään parhaillaan seuraajaa. Ohjelman uusi ravitsemusterapeutti pyritään julkistamaan jo ennen joulua. Partasen ensi vuoden työkalenteri on niin täynnä töistä, että hänellä ei yksinkertaisesti ole enää aikaa suositun tv-sarjan tekoon.

- Minulla on yksityisvastaanotto kerran viikossa Helsingin Diacorissa, teen luennointikeikkoja ympäri Suomen pari kolme viikossa, noin sata luentoa vuodessa. Kirjoitan pariin lehteen säännöllisesti, ja sitten minulla on jonkin verran yksityispotilaita, eli teen ruokakirjan tarkastuksia ja muuta. Sitten teen erilaisia yrityksiä, eli aika laaja-alaisesti, Partanen kertoi Viihdeuutisille.

Olet mitä syöt -sarjan kuvaukset alkavat alkuvuodesta, Partasen kiireimpänä aikana. Tuolloin ihmiset aloittavat "uuden elämän".

- Joulun jälkeen työt lisääntyvät. Sen huomaa vastaanotollakin. Nyt minulla on kuulemma tällä hetkellä jo kaikki ajat varattuna helmikuun puoliväliin saakka. Elo-syyskuussa aloitetaan uutta elämää makkarakauden jälkeen, sitten myös tammi-helmikuu on kaikkein kiireisintä. Sen takia lepäänkin sen kolme viikkoa ensi viikosta alkaen, että jaksan taas paukuttaa alkuvuoden täysillä töitä, Partanen kertoo nauraen.

Partasen mukaan myös pikkujouluista ja joulunajasta voi selvitä ilman suurempia lisäkiloja.

- Jos on vaikka viidet pikkujoulut ennen joulua, jolloin myös syödään hyvin, niin kiloja alkaa kertyä. Ja alkoholi tuo suomalaisille energiaa yllättävän paljon, se myös tuplaa ruokahalua. Kuinka monella tekee krapulapäivänä mieli jotain kevyttä kanasalaattia? Se on sitten pitsaa ja jotain muuta mukavaa roskaruokaa, joka turvottaa mukavasti sen suolan kanssa.

Partasen mukaan perinteiset jouluruoat eivät ole niitä kaikkein lihottavimpia herkkuja.

- Perinteiset jouluruoat eivät ole kovin kaloripitoisia, riippuu tietysti, kuinka paljon kinkun päällä on rasvaa. Ja jos tekee niin kuin meidän isä, eli vetää sen rasvan vielä sieltä leipäviipaleella uunipohjalta pois, niin yök, sitä kautta sitä kyllä tulee. Mutta perinteiset, kohtuudella syödyt jouluruoat eivät ole kovinkaan lihottavia. Sen sijaan juustotarjottimet, joulutortut ja suklaakonvehtirasiat ovat se suurin ongelma.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat