Mainos

Hämeenlinnan perhe

Täytetyt eläimet:

Täytetyt linnut saa parhaiten puhtaaksi pölystä puhaltamalla niitä föönillä. Voit pyyhkiä pölyjä myös linnunsulilla ja ketunhännällä sulkapeitettä vahingoittamatta. Pienet nisäkkäät voi pyyhkiä pehmeällä harjalla.

- Fööni
- Huiska

Takka:

Lasiruudut: Vanha konsti takan lasiluukkujen puhdistamiseen on kastaa kostutettu sanomalehti tuhkaan ja pyyhkiä sillä ruutuja. Tuhkan sisältämä lipeä saa luukut kiiltämään.

- Sanomalehti
- Sini siivousämpäri
- Vettä
- Tuhkaa

Luukut: Valurautaosat voi puhdistaa sitruunamehulla. Kastele rätti sitruunamehulla ja hankaa sillä luukkua. Takkaa lämmitettäessä asuntoon leviää hyvä tuoksu.

- Sitruunamehu
- Sini staattinen liina

Takan reuna: Puhdista reuna harjaamalla ensin roskat pois. Suihkuta puhdistettuun reunaan voimakasta pesuainetta. Pesuaineen annetaan vaikuttaa jonkin aikaa ja sen jälkeen se pyyhitään pois. Tarvittaessa voit hangata vielä astianpesuharjalla.

TG-takan puhdistus (muistutuksena): Käytä vahvoja emäksisiä aineita harkiten ja vain pinttyneeseen likaan.

- Sini mattoharja
- Super Power Degreaser -rasvanpoistaja
- Sini yleisliina
- Sini-Blue -tiskiharja

Sohva:

Koirankarvat saat pois sohvasta monella keinolla. Voit poistaa ne teippiharjalla, vedellä kostutetuilla kumihanskoilla tai pyyhkiä kuivalla/kostutetulla lattiakuivaimella.

- Sini teippiharja
- Sini talouskäsine
- Sini suihkepullo
- Vettä
- Sini lakaisin/kuivain

Legot:

Lego-leikkien alustaksi iso lakana, leikin loputtua rojut on helppo kaataa takaisin säilytyskoriin lakanaa kulmista nostamalla.

- Iso lakana

Seinät ja katto:

Puhdista pölyiset seinät ja katto nihkeällä mikrokuitumopilla tai kattoharjalla.

- Sini kattoharja

Super Matti:

Lattiasaumat:

Hankaa saumat saumaharjalla ja sopivalla siivousaineella curling-tyylillä! Jos halutaan, että sauma-aine pysyy alkuperäisen värisenä, kannattaa se asennuksen jälkeen suojata kivensuoja-aineella.

Saumat voi putsata myös kotikäyttöön tarkoitetulla höyrypesimellä. Höyrypesimellä edetään rauhallisesti saumaa pitkin. Saumat saa valkaistua myös partavaahdolla. Kostuta sauma, laita partavaahtoa päälle ja anna aineen vaikuttaa hetki ennen pyyhkimistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.