Mainos

Hääkrääsää Britanniassa: Oksennuspusseja ja kondomeja

Kauppiaat hierovat käsiään tyytyväisenä, kun Britannian kruununprinssi Williamin ja Kate Middletonin häät lähestyvät. Pari menee naimisiin ensi kuussa.

Britannian kuningashuone on antanut tarkat ohjeet siitä, miten virallisia muistoja ja tuotteita saa markkinoida. Keittiönpyyhkeet sallittiin vasta valmistajien vastalauseiden jälkeen. Buckingham Palace määräsi, että hyvää makua on noudatettava.

Mutta kaikki eivät palatsin toiveista piittaa. Häähömppään kyllästyneet voivat ostaa tuhkakupin ja tumpata sätkänsä nuorenparin kuvaan. Myös hääparin kuvalla varustettuja oksennuspusseja on tarjolla.

Kaupan on myös Crown Jewels- eli Kruununjalokivet-merkkisiä kondomeja. Paketin päällä romanttinen kuva hääparista ja teksti, joka oli viktoriaanisen aikakauden ohje seksistä tietämättömille nuorille morsiamille; Lie back and think of England, eli suunnilleen Pane silmät kiinni ja ajattele isänmaata.

Mukeja ja lautasia on tarjolla joka lähtöön. Niitä löytyy mm teksteillä Kiitos vapaapäivästä tai Sen piti olla minä.

Supermarket-ketju Tesco toi myyntiin 16 punnan hintaisen version mekosta, joka Middletonilla oli päällään kun kihlaus julkaistiin. Myös erihintaiset kihlasormuskopiot tekevät vinhasti kauppansa.

Kaupan tutkijat arvioivat, että häät voivat kasvattaa Britannian kansantaloutta reippaasti, mikä tulee tarpeen suuren budjettivajeen kanssa kamppailevassa maassa.

Prinssi William ja Kate Middleton menevät naimisiin 29. huhtikuuta. Päivä on yleinen vapaapäivä Britanniassa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.