Mainos

GSM-Lääkekello muistuttaa puhelimitse, jos lääke jää ottamatta

Jotta lääkehoito voi onnistua parhaalla mahdollisella tavalla, on lääkkeet otettava ajallaan ja oikeamääräisesti. Tämä ei kuitenkaan aina toteudu.

Suomessa lääkkeistä otetaan tutkimusten mukaan oikea-aikaisesti vain kolmannes ja jopa kolmannes jää kokonaan ottamatta. Joko oman tai lähiomaisen lääkkeenoton säännöllisyyden tai turvallisuuden voi varmistaa elektronisen GSM-Lääkekellon avulla, johon on yhdistetty gsm-hälytysjärjestelmä.

GSM-Lääkekello tekee ensin ääni- ja valomerkkihälytyksen käyttäjälleen. Aina tämä ei riitä. Jos lääke jää edelleen syystä tai toisesta ottamatta, gsm-hälytysjärjestelmästä lähtee ensin automaattinen muistutussoitto GSM-Lääkekellon käyttäjälle unohtumassa olevasta lääkkeestä.

Mikäli lääkettä ei edelleenkään oteta, GSM-Lääkekello lähettää tekstiviestin tai sähköpostin omaiselle, jolloin omainen voi varmistaa, että lääke tulee otettua.

Myös gsm-hälytysjärjestelmää käyttävä apteekki, yksityinen hoivapalveluyritys tai kunnan kotisairaanhoito voi ottaa vastaan hälytyksen.

Varmasti ja turvallisesti

Addozin ajastettava ja helppokäyttöinen Muistuttava Lääkekello on kehitetty varmistamaan tablettimuotoisten lääkkeiden oikea-aikainen otto. Sen avulla lääkkeet muistetaan tutkitusti ottaa juuri oikeaan aikaan lähes 100-prosenttisesti. Samalla se estää mahdollisen yliannostuksen.

Turvallinen lääkitys voi olla kiinni näinkin pienestä – Muistuttavasta Lääkekellosta.

GSM-Lääkekelloja sekä muistutuspalvelua tarjoaa kuluttajille ensimmäisenä Suomessa Walkiakosken apteekki.

Tämän artikkelin tarjoaa
Addoz Oy

Tämän artikkelin tarjoaa
Addoz Oy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.