Mainos

Graavikuha 9.5.2000

toim. Kati Nappa
Vieraana kalankäsittelymestari Risto Kosonen kuhan ja hauen "kimpussa".

kuhafileitä
karkeaa merisuolaa

Kasta kuhafileiden pinta karkeaan suolaan. Ravistele ylimääräinen pois. Lisää tilli ja nosta kaksi fileetä päällekkäin leikatut puolet vastakkain. Kietaise voipaperiin ja sujauta muovipussiin. Anna graavaantua yön yli. Poista tilli ja leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi. Rouhaise päälle pippuria ja lisää uutta tilliä. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja/tai ruisleivän kera.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.