George Russellin ja Valtteri Bottaksen kolarikohuun uusi luku – brittikuljettaja kirjoitti suomalaiselle anteeksipyynnön: "Minä otan vastuun siitä"

3:55
Valtteri Bottas ja George Russell ajoivat Imolan GP:ssä hurjan kolarin, josta on riittänyt puitavaa vielä maanantainakin.

Mercedeksen Valtteri Bottas ja Williamsin George Russell ajoivat viikonloppuna Emilia-Romagnan GP:ssä vaarallisen kolarin, josta on riittänyt runsaasti polemiikkia. Nyt Russell julkaisi Twitter-tilillään suomalaiselle suunnatun anteeksipyynnön.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Monacon GP 20.-23.5. 

To: 1. harjoitukset klo 12.25, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat jo klo 15.30
Su: Monacon GP klo 15.55, ennakkotunnelmat jo klo 15.15 

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Russell aloittaa anteeksipyyntönsä toteamalla, ettei sunnuntai ollut hänelle se mairittelevin päivä.

– Tiesin sen olevan yksi parhaista mahdollisuuksistamme saada tällä kaudella pisteitä. Kun pisteet merkitsevät yhtä paljon kuin ne merkitsevät tällä hetkellä, toisinaan otetaan riskejä. Se ei kuitenkaan kannattanut, ja minä otan vastuun siitä. Saatuani aikaa käsitellä tapahtumia jälkikäteen, tiedän, että minun olisi pitänyt käsitellä tilanne paremmin, Russell kirjoitti.

– Tunteet voivat nousta korkealle kuumassa tilanteessa. Eilen ne ottivat minusta voiton. Pyydän anteeksi Valtterilta, tiimiltäni ja jokaiselta, joka tunsi olonsa loukatuksi teoistani. Tuo ei ole se, joka minä olen. Odotan itseltäni enemmän, ja tiedän muiden odottavan minulta myös enemmän.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja