George Russell saa ylistystä joka suunnasta – mutta mitä tekee Lewis Hamilton?

George Russell ei ollut ainakaan sunnuntai-iltaan mennessä saanut mitään viestiä Mercedeksen ratissa tuuraamaltaan Lewis Hamiltonilta. Myös mestarikuskin sosiaalisessa mediassa on ollut hiiren hiljaista.

Russell, 22, antoi vahvan näytteen osaamisestaan heti ensimmäisessä kisassaan Mercedeksellä. Häntäpään tallissa Williamsilla ajanut nuorukainen oli päättänyt näyttää maailmalle.

Vahva vauhti Valtteri Bottasta vastaan nosti esiin kysymyksiä, kuinka kova haastaja Russellista saataisiin jopa seitsenkertaiselle maailmanmestarille Lewis Hamiltonille?

Russellin kisa päättyi pettymykselliseen yhdeksänteen sijaan Mercedeksen mokattua kuskiensa varikkokäynnin. Hän ei ollut vielä myöhään sunnuntai-iltana saanut Hamiltonilta mitään yhteydenottoa.

– En ole vielä puhunut Lewisin kanssa. En ole kauheasti räplännyt puhelintani, joten en ole varma, olenko saanut häneltä viestiä vai en, Russell totesi lyhyesti.

Ainakaan julkisia kehuja Hamilton ei sairauslomaltaan ollut lähettänyt. Mestarin pitäisi olla ajokunnossa jo ensi viikonlopun Abu Dhabin kisassa, joten tuskin ainakaan koronaviruksen aiheuttamat oireet ovat olleet esteenä Russellin huomioimiselle. Hamilton oli aiemmin syksyllä vahvasti tukemassa Russellia sosiaalisessa mediassa, kun tämä soimasi itseään rajusti Imolan hölmön ulosajonsa jälkeen.

Russellille jäi Sakhirin GP:stä niin paljon hampaankoloon, että hän haluaisi kovasti tilaisuuden jatkaa tästä jo tulevana viikonloppuna. Kaikki riippuu kuitenkin Hamiltonin koronatestin tuloksesta.

– Tämä ei ole tapa, jolla olisin halunnut ensimmäisen tilaisuuteni. Ei ole mukavaa, että se tulee jonkun toisen sairauden kustannuksella, Russell myönsi.

– Tietysti haluaisin kovasti saada mahdollisuuden ajaa ensi viikonloppuna Abu Dhabissa, mutta tietysti terveys menee urheilun edelle. Saisin kyllä otettua tästä vauhtia mukaani, jonka päälle rakentaa ensi viikonloppuna, mutta täytyy nyt katsoa.

Lue myös:

    Uusimmat