Flunssasta toipuva Kaisa Mäkäräinen ei ole vieläkään täysin täydessä kunnossa – "Ihan selviytymistaistelua"

Sairastelun vuoksi viime viikonlopun viestin väliin jättänyt Kaisa Mäkäräinen palasi perjantaina kilpaladuille, vaikka kunto ei ole vieläkään aivan toivotulla tasolla.

Mäkäräinen vetäytyi flunssan vuoksi Östersundin viestistä, eikä sitkeä nuha ole helpottanut vielä Hochfilzenin kisaviikonloppuunkaan mennessä. Mäkäräinen mietti jo alkuviikon harjoituksissa, onko kisaaminen järkevää.

– Vaikea viikko on ollut. Ei ole nuhasta oikein kunnolla selvitty vieläkään. Onneksi toistaiseksi on ollut vain räkää, mutta sitä on riittänyt ihan tähän aamuun asti. Kun yritin keskiviikkona hiihtää vähän reippaampaa treeneissä, oli sellaista menoa, että tuntui, että lähdenkö kotia, Mäkäräinen kertoo Suomen Ampumahiihtoliiton tiedotteessa.

Mäkäräinen hyppäsi kuitenkin jälleen kisaladulle perjantaisessa pikakilpailussa. Kisan loppua kohden suomalainen huomasi flunssan vaikutukset kropassaan.

– Vähän huonosti käynnistyi kisa, oli aika laiskan oloista ensimmäisellä kierroksella. Toinen kierros tuli ehkä vähän liiankin kovaa ja huomaa, ettei palaudu normaalisti. Jalat rupesivat pystyasennossa tärräämään, oli ihan selviytymistaistelua, Mäkäräinen kuvailee kisaansa.

Lue myös:

    Uusimmat