Mainos

Finnair lentää normaalisti Bangkokiin

Thaimaan viimeaikaiset levottomuudet eivät ole vaikuttaneet millään lailla Finnairin Bangkokin-lentoihin. Finnairilta kerrotaan, että seuraava lento lähtee suunnitelmien mukaisesti Helsinki-Vantaalta huomisiltana hieman ennen puoltayötä.

Myöskään matkanjärjestäjät eivät ole ryhtyneet erikoistoimiin Thaimaan tapahtumien takia.

- Talven tilauslentoliikenne Thaimaahan on päättynyt, ja reittilennoilla sinne matkustavien määrät ovat pieniä. Tällä haavaa meillä on Bangkokissa kolmisenkymmentä asiakasta, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Jukka Salama.

Hänen mukaansa kenelläkään matkustajista ei ole mitään hätää.

- Oppaamme kertovat heille muun muassa, missä voi liikkua ja missä ei. Ja hallintoalue, jossa näitä mielenosoituksia on lähinnä ollut, ei ole matkailijoiden kannalta kiinnostava, hän sanoo.

Tjäreborgilla ei ole tällä haavaa lainkaan suomalaisia asiakkaita Bangkokissa, mutta muualla Thaimaassa heitä on parikymmentä.

Ulkoministeriö kehottaa Thaimaassa olevia matkailijoita seuraamaan tarkasti uutisia, noudattamaan paikallisten viranomaisten ohjeita sekä välttämään mielenosoittajien kokoontumispaikkoja. Lisäksi matkailijoita kehotetaan tekemään ennen matkaa matkustusilmoitus ulkoministeriölle tai Suomen edustustoille.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.