F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-unelmansa heittävä mestarikuski kiistää katkeruuden: "Olen hyväksynyt sen"

4:15
Nicholas Latifi jatkaa nuorten kuskien esiinmarssia F1-sarjassa, mutta millä eväin? Niki Juusela ja Toni Vilander eivät anna ruusuista kuvaa kanadalaiskuskin taidoista.

Formula 2 -sarjan mestari Nyck de Vries kertoo jo hyväksyneensä faktan, ettei hänestä välttämättä koskaan tule F1-kuljettajaa, vaikka hän ajaisi kuinka hyvin.

De Vries joutui mestaruutensa jälkeen etsimään itselleen uuden sarjan, sillä sääntöjen mukaan F2:ssa ei ole mahdollista jatkaa tittelin saavuttamisen jälkeen. Sellainen löytyi sähköautojen Formula E -sarjasta Mercedeksen tiimistä.

Hollantilaiskuski voisi olla meriittiensä puolesta valmis F1-paikkaan, mutta hän ei kuulu tällä hetkellä minkään tiimin kehityskuljettajiin. Sen sijaan kakkoseksi sijoittunut Nicholas Latifi nousee Willimsin F1-kisakuskiksi. De Vriesilla ei ole taustallaan isoa taloudellista tukea.

– Minulla oli henkilökohtainen tavoite. Halusin voittaa tällä kaudella osoittaakseni, että meillä on tiiminä mahdollisuus tehdä se, mutta samaan aikaan tiedän, ettei maailma ole niin yksinkertainen, De Vries kommentoi Racer-lehdelle.

– Asiat muuttuvat nopeasti. Moni asia voi vaikuttaa siihen, pääseekö F1-sarjaan eikä pelkästään homman hoitaminen riitä, hän myöntää.

De Vries on 24-vuotiaana siinä vaiheessa uraansa, ettei F1-paikasta haaveileminen ole enää kauaa ajankohtaista. Hän ei kuitenkaan myönnä olevansa tilanteesta katkera.

– Olen hyväksynyt sen. Olen tietoinen siitä, De Vries sanoo tilanteen raakuudesta.

– Olen realistinen ihminen eikä minulla ole katkeruutta sitä kohtaan, hän toteaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja