F1-perijättärellä upea tiimalasivartalo – näin hän sen teki!

Formulaperijätär Tamara Ecclestone onnistui luomaan seksikkään illuusion tiimalasivartalosta mekkovalintansa avulla.

Malli ja kuuluisa F1-perijätär Tamara Ecclestone, 27, nähdään yleensä asuissa, jotka korostavat ja nostattavat naisen poven parrasvaloihin. Nyt kuitenkin perijätär onnistui asuvalinnallaan nappiin.

Printtikuvioinen mekko korosti Ecclestonen tiimalasivartaloa luodessa optisen illuusion hoikemmasta figuurista – mustat kangaskaistaleet loivat mielikuvan hyvin kapeasta vyötäröstä.

Mielikuvan tiimalasivartalon saa esimerkiksi avulla, mutta silmiä pystyy myös huijaamaan myös vartalon asennolla. Seiso alavartalo hieman vinossa, jalka toisen edessä, olkapäät suorassa kameraa kohti. Tätä kikkaa käyttävät esimerkiksi kauneuskisojen kilpailijattaret: tällainen asento luo vaikutelman kapeammasta vyötäröstä ja kookkaammasta povesta – eli toisin sanoen täydellisestä tiimalasivartalosta.

Muita keinoja tiimalasivartalon saavuttamiseksi on käyttää paksua vyötä vartalon kapeimmassa kohdassa, esimerkiksi juuri kylkiluiden alla. Myöskin erilaiset printtikuviot ovat omiaan tiimalasin metsästyksessä: suosi pystyraitaisia, uumanmyötäisiä kaarikuvioita.AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja