F1 huutokauppaa poikkeuksellisia kokemuksia Australian maastopalojen uhrien auttamiseksi – myös Valtteri Bottas kantaa kortensa kekoon

F1-sarja järjestää nettihuutokaupan, jonka tuotoilla autetaan Australian maastopaloissa kärsineitä alueita. Valtteri Bottas on mukana tekemässä hyvää.

Huutokaupassa on myynnissä tapaamisia kuljettajien ja tallien muiden henkilöiden kanssa, mutta myös tallien ja kuljettajien lahjoittamia varusteita. Yhtenä vetonaulana huutokaupassa on kierros Albert Parkin radalla virallisen turva-auton kyydissä. Asiasta kertoo Motorsport.com.

Myytävien varusteiden joukossa ovat muun muassa Daniel Ricciardon vuonna 2019 käyttämät kengät, Kevin Magnussenin kypärä sekä Alex Albonin, Max Verstappenin, Romain Grosjeanin ja Daniil Kvyatin ajopuvut.

Tapaamispaketteihin kuuluu muun muassa tapaaminen Mercedes-tiimin kanssa Australian kisaviikonloppuna maaliskuussa. Paikalla tavattavana ovat Valtteri Bottas, Lewis Hamilton ja tallipäällikkö Toto Wolff.

Vastaavanlaisia tapaamismahdollisuuksia on kaupan myös Red Bullin, McLarenin, Racing Pointin, Williamsin ja Ferrarin henkilöstön kanssa.

Maastopalot ovat riivanneet Australian kaakkoisosia useiden kuukausien ajan. Huutokaupan tuotot jaetaan eri toimijoiden kesken alueen auttamiseksi.


Lue myös:

    Uusimmat