Ex-Salkkarit-tähti Gogi Mavromichalis saa edelleen viestejä sarjaan liittyen

Gogi Mavromichalis näytteli Salatuissa elämissä Romeo Aroa. 

Yle Kioski juontaja Constantinos ”Gogi” Mavromichalis muisteli Nelosen Farmi Suomi -ohjelman pressitilaisuudessa MTV uutisille Salatut elämät -uraansa. Mavromichalis näytteli vuosina 2005–2008 Romeo Aroa. Hän oli sarjaan tullessaan lukioikäinen.

Mavromichalis kertoo saavansa edelleen viestejä Salkkareihin liittyen.

– Varmaan yleisin viesti, jonka saan, on että "sain just tietää, että sinä olet Salkkareiden Romeo! Maailmani on jotenkin täysin muuttunut nyt". Se siis yllättää aika monia, Mavromichalis nauraa.

– Harvemmin ihmiset kuitenkaan nimittelevät minua enää Romeoksi, että siitä olen jo päässyt eroon. Olen enemmän nykyään Gogi, joka on ihan kiva. Se on ollut aika pitkä taival, hän jatkaa.

Mavromichalis kertoo, että hän nauttii näyttelemisestä ja voisi tehdä sitä jatkossa lisää. Hän paljastaa, että voisi mahdollisesti joskus palata Pihlajakadulle.

– Olisihan se kiva sellainen jonkin sortin testi vielä, että laittasi sen Romeon nahkarotsin päälle. Siinä olisi varmasti nostalgia-arvo. Olisi kivaa etsiä Romeo tuolta pään syövereistä ja löytää, millainen tyyppi hän taas onkaan 15-vuoden jälkeen.

– Hän (Romeo) on varmasti muuttunut ihmisenä. Onhan hänellä se pieni lapsi Maijakin, joka olisi varmaan teini nykyään. Romeo pitäisi huolta, että kukaan väärä tyyppi ei Maijaan ihastuisi, Mavromichalis kertoo.

Mavromichalis on tehnyt Instagramiin Paska ilta -nimistä livesarjaa jo reilu kahden vuoden ajan. Hän kertoo nauttivansa kyseisestä konseptista vahvan yhteisön ja uuden ideoimisen ilon takia.

– Jatkan Paska Ilta -livejä myös tulevaisuudessa. Siihen haluan panostaa tulevana keväänä lisää. Syksyllä se jäi vähän taka-alalle, sillä kuvattiin Gogin kantabaari -ohjelmaa ja se vei todella paljon aikaa. Meillä on siellä (liveissä) ihan oma inside-piiri ja tietenkin on ihanaa, että se kasvaa koko ajan.

Farmi Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa lauantaina 12.2.

Lue myös:

    Uusimmat