Ex-missillä polviongelmia: Pää meinasi hajota liikuntakieltoon

Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg harmittelee polvensa ongelmien aiheuttamia seurauksia.

Heidi Sohlbergin oli tarkoitus osallistua Helsinki City Run -puolimaratoniin toukokuun alussa, mutta naisen kipeä polvi pakottaa jättämään tapahtuman väliin.

– Puolimaraton jää väliin polven ongelmien takia. Ei uskalla lähteä riskeeraamaan, polvi voi mennä vain pahempaan kuntoon. Aiemmin minulla ei ole ikinä ollut ongelmia polven kanssa, mutta nyt se vain sanoi sopimuksensa irti.

Rasitusvamma on laittanut urheilusta nauttivan kaunottaren henkisen kantin koville.

– Olen joutunut syömään tulehduskipulääkkeitä ja olin pari viikkoa sitten viikon liikuntakiellossa. Siinä vaiheessa oli olo, että nyt minulla hajoaa pää. Nyt en ole askeltakaan juossut, en vain pysty, kun saman tien tuntuu.

– Liikunnasta saa älyttömän paljon energiaa ja virtaa. Se näkyy esimerkiksi siinä, miten jaksaa olla lasten tai ystävien kanssa tai painaa duunia. Kokonaisvaltaisestihan se vaikuttaa.

Vaikka puolimaraton jääkin välistä, aikoo Heidi toipua toukokuun lopulla järjestettävään Naisten Kymppi -kuntoilutapahtumaan.

– Kymmenen kilometrin matkalla pystyy välillä kävelemäänkin. Siihen on vielä aikaa, joten siihen pyrin menemään. Nyt ensin lepään ja treenaan kevyemmin. Varovasti pitää nyt mennä, olen vain niin malttamaton, haluaisin heti juoksulenkille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat