Mainos

Eurooppalaisille autolautoille pommivaroitus

Amerikkalaiset tiedustelulähteet ovat varoittaneet eurooppalaisia laivanvarustamoja mahdollisesta pommiuhasta autolautoilla. Asiasta kertoi norjalainen Verdens Gang -lehti verkkosivuillaan tänään.

Varoituksen takana on nimettömänä pysytellyt lähde, joka ilmoitti tiedustelupalvelulle pommin räjähtävän jollakin eurooppalaisella autolautalla tänään. Lähteen mukaan pommi on asetettu autokannelle ajettuun rekkaan.

Muun muassa norjalaiset varustamot tiukensivat tänään turvatoimiaan varoituksen vuoksi. Norjan poliisi on ollut yhteydessä ainakin Ruotsin ja Saksan poliiseihin. Norjan hallituksen mukaan pommiriski Ruotsiin, Norjaan tai Tanskaan liikennöivillä autolautoilla on erittäin pieni. Sen sijaan Englannin kanaalissa liikennöivien lauttojen joutuminen pommi-iskun kohteeksi on jo todennäköisempää.

Varoitus pommi-iskusta tuli vain päivän sen jälkeen kun kansainvälisen poliisijärjestön Interpolin päällikkö Ronald K. Noble varoitti ranskalaisessa Le Figaro -lehdessä al-Qaida-järjestön suunnittelevan uutta terrori-iskua.

(MTV3-STT-NTB)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.