Etelän kaunotar: Säpinää elämään sokkotreffien avulla

Etelän kaunottarissa lähdetään tänään sokkotreffeille. Tuntemattoman tapaaminen voi olla jännittävää ja parhaassa tapauksessa johtaa jopa pitkäaikaiseen suhteeseen ihanan ihmisen kanssa! Pidä nämä vinkit mielessä, kun lähdet sokkotreffeille.

Kädet hikoavat ja päässä vilisee jännittäviä ja pelonsekaisia tunteita. Mitä jos meillä ei ole mitään juteltavaa? Mitä jos hän kävi kääntymässä ravintolan ovella ja lähti pois nähtyään minut? Nämä ajatukset hiipivät helposti mieleen ennen sokkotreffejä. Muista, että kyseessä voi olla elämäsi tilaisuus.

Sokkotreffit ovat aiheena myös lauantain 16.7. Etelän kaunottaret -jaksossa, sillä Julie päättää olla lannistumatta ja antaa sokkotreffailulle vielä toisen mahdollisuuden. Sitä odotellessa AVA valitsi TopDatingTips.comin sokkotreffivinkeistä parhaat neuvot juuri sinulle!

1. Ole avoin uusille asioille.

Muista, että kyseessä on sokkotreffit, etkä ole ikinä nähnyt deittiäsi ennen. Älä siis maalaa mieleesi kuvaa täydellisestä kumppanista tai pidä odotuksiasi liian korkealla. Tiedät muutamassa minuutissa, oletko hänestä kiinnostunut vai et.

2. Sovi alkuun lyhyet treffit

Älkää menkö elokuviin tai pitkän kaavan illalliselle. Jos teillä ei synkkaa, monia tunteja jatkuvat treffit voivat olla yhtä tuskaa. Menkää sen sijaan ensin vaikkapa kahville. Jos et pidä deittikumppanistasi, voit häipyä paikalta nopeasti. Jos pidät hänestä, voitte pitkittää treffejänne tai sopia uuden tapaamisen.

3. Muista varasuunnitelma

Sokkotreffeille kannattaa aina laatia varasuunnitelma siltä varalta, että teillä ei synkkaisikaan. Pyydä ystävääsi soittamaan sinulle noin puolen tunnin sisään, sillä näin voit tekosyyn varjolla paeta epäonnistuneilta treffeiltä. Jos teillä on hauskaa, pyydä ystävääsi soittamaan sinulle myöhemmin. Muista myös aina kertoa jollekin lähipiiristäsi, missä teidän treffinne on!

4. Ole oma itsesi

Suurin virhe, minkä voit sokkotreffeillä tehdä, on teeskennellä. Kun tapaat henkilön ensimmäistä kertaa, ole rohkeasti oma itsesi. Ensivaikutelma on luonnollisesti tärkeä, mutta muista, että deittisi haluaa tutustua sinuun.

5. Ole varovainen

Sokkotreffit voivat olla jännittävä ja hauska kokeus, mutta kannattaa silti olla varovainen. Ota etukäteen selvää henkilöstä, jonka tapaat. Jos ystäväsi on järjestänyt treffinne, hän luultavasti uskoo, että te voisitte sopia yhteen. Siitä huolimatta muista pitää huoli siitä, että tiedät kenet tapaat ja missä treffit ovat.

Jos tapaat täysin tuntemattoman henkilön, ole erityisen varovainen. Kerro ystävillesi, missä sinut löytää, kenen kanssa olet menossa ulos ja kuinka kauan treffien on tarkoitus kestää. Voit myös pyytää ystävääsi liittymään teidän seuraanne jossakin vaiheessa treffejä varuuden vuoksi.

lauantaina 16.7. kello 21.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja