Essi Unkuri ja Viljami-rakas juhlivat kolmatta vuosipäiväänsä: "Aina sanotaan, että suhde ei kestä missivuotta..."

0:56
Tällainen oli Miss Suomi Essi Unkurin ja avopuoliso Viljami Harjuniemen ensikohtaaminen: "Mietin, että mikäs äijä tämä on"

Essi Unkuri ja tämän Viljami-rakas ovat pitäneet yhtä jo kolmen vuoden ajan.

Miss Suomi -kilpailun vuonna 2021 voittanut Essi Unkuri ja tämän Viljami-rakas juhlistavat kolmatta vuosipäiväänsä. Unkuri postasi Instagram-tililleen kuvasarjan, johon hän on koonnut rakkautta uhkuvia otoksia.

Kuvasarjan ensimmäisessä kuvassa rakastunut kaksikko suutelee toisiaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Unkuri kirjoittaa postauksensa kuvatekstissä, että Viljami pyysi tätä tyttöystäväkseen 25. helmikuuta vuonna 2019.

– Se oli ensimmäinen kerta, kun ikinä olin jonkun oikea tyttöystävä. Se sanakin tuntui hassulta suussa, "tyttöystävä". Enpäs silloin tiennyt, mitä kaikkea ihanaa meillä on edessämme. Tiesin kuitenkin, että sun kanssa olin onnellisimmillani, missi kirjoittaa.

Unkuri jatkaa kertoen, että kaksikon suhde eteni nopeasti. Muutama kuukausi seurustelun aloittamisen jälkeen pariskunta muutti saman katon alle. Vuoden yhtä pidettyään he hankkivat yhteisen koiran.

– Siihen asti olin aina ollut se tyttö, joka ahdistuu heti, kun suhde alkaa vakavoitua, mutta sun kanssa kaikki tuntui niin oikealta ja olin valmis hyppäämään sen tunteen mukaan. Pistää itseni täysillä likoon, Unkuri kertoo.

– Aina sanotaan, että suhde ei kestä missivuotta. Ei mekään niiltä kommenteilta säästytty, mutta se ei meitä hätkäyttänyt. Meillä on niin vahva luotto, rakkaus ja ymmärrys toisiamme kohtaan, että sitä on vaikea horjuttaa millään.

Unkuri kirjoittaa olevansa vuosi vuodelta varmempi, että "ykkösellä napsahti", ja se oikea löytyi ensiyrittämällä.

– Ihanaa vuosipäivää rakas ja kippis tuleville vuosille. Musta et niin vain pääse eroon, Unkuri kirjoittaa postauksensa lopussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja