Essi Unkuri ja Viljami-rakas kiehnäävät hempeissä kuvissa aavikolla – missikaunotar paljastaa: "Olen käynyt keskusteluita useisiin tv-ohjelmiin liittyen"

0:56
Tällainen oli Miss Suomi Essi Unkurin ja avopuoliso Viljami Harjuniemen ensikohtaaminen: "Mietin, että mikäs äijä tämä on"

Essi Unkuri ja Viljami Harjuniemi lomailivat Dubaissa.

Essi Unkuri kruunattiin Miss Suomeksi viime syksynä. Joulukuussa hän matkusti edustamaan Suomea Miss Universum -kilpailuihin Israeliin, mutta Unkurin taival päättyi kauneuskilpailuissa ennen semifinaalia.

Normaalisti tuoreen Miss Suomen kalenteri on täynnä erilaisia työtehtäviä, mutta koronakriisin myötä monet suunnitelmat ovat menneet uusiksi.

– Koronarajoitusten takia työsuunnitelmat ovat menneet useita kertoja uusiksi, mutta toivon, että pääsisin pian tekemään taas normaalisti edustustöitä messuilla ja ihmisten parissa. Olen käynyt myös keskusteluita useisiin tv-ohjelmiin liittyen, joten nähtäväksi jää, missä kaikkialla minut nähdään vuoden 2022 aikana. Minua kiinnostaa jatkossa tehdä töitä juontajana kameran edessä. Viime vuonna tein myös pienen roolin näyttelijänä tunnetussa tv-sarjassa, joka nähdään myöhemmin tänä vuonna. Lisäksi kuvasin peräti kaksi elokuvaa, jotka tulevat ensi-iltaan myöhemmin tänä vuonna. Toivon, että siltäkin saralta poikii lisää töitä, Unkuri kertoo Miss Suomen tiedotteessa.

Heti vuoden vaihtumisen jälkeen Essi suuntasi lomalle Dubaihin yhdessä avopuolisonsa Viljami Harjuniemen kanssa. Kuvaaja Ellina Noronen ikuisti pariskunnan rakkautta tihkuviin kuviin aavikolla.

– Lähdimme lataamaan akkuja, sillä viime vuosi oli varsin hektinen. Viime vuonna emme ehtineet viettämään myöskään niin paljoa aikaa yhdessä, kun olisimme halunneet, niin loma tuli siinäkin mielessä tarpeeseen. Suurimman osan ajasta vietimme rannalla makoillen ja toistemme seurasta nauttien, Unkuri kertoo. 

Kuvat: Ellina Noronen

Asut: Dila Dress

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja