Espanjalainen Ariadne Artiles on salaperäinen tumma viettelijätär – ota mallia kaunottaresta!

Espanjalaismalli Ariadne Artiles on oikea tyylitaituri ja upea esimerkki tummasta ja tulisesta viettelijättärestä. Artilesin tyylistä voi napata monta vinkkiä omaan tyyliin, josta voi muovata entistä viettelevämmän!

Espanjalaismalli Ariadne Artiles on kuin tumma ja tulinen viettelijätär, jonka intensiivistä katsetta ei voi vastustaa. Vaikka Artilesin intensiivinen katse ja muotigurun pettämätön tyylitaju ovat muovautuneet mallivuosien saatossa, voi tottuneempikin napata mallin tyylistä vinkkejä tyyliinsä.

Luota näyttäviin kontrasteihin

Artiles luottaa juhlatyylissään näyttäviin kontrasteihin. Tummien hiuksien ja tumman meikin yhdistäminen tyttömäiseen vaaleanpunaiseen väriin muodostaa asukokonaisuuden, joka pistää silmään mielenkiintoisena. Artilesin malllin mukaisesti tumman meikin sekä lempeänvärisen ja yksinkertaisen asun yhdistämistä ei tarvitse suinkaan pelätä, sillä vastakohtaisilla aineksilla asukokonaisuudesta voi muotoutua erityisen tasapainoinen.

Tumma meikki taikoo katseesta intensiivisen

Artilesin esimerkin mukaisesti tummalla meikillä on paljon tekemistä sen kanssa, että look tärkeisiin juhliin näyttää intensiiviseltä. Etenkin silmien sisärajaukset korostavat katsetta entisestään.

Asusteet täydentävät tyylin

Yksinkertainenkin asu näyttää mielenkiintoiselta, kun sen kanssa yhdistää oikeanlaiset asusteet. Tänä päivänä markkinoilla on paljon erityisen massiivisia koruja, eikä niiden käyttöä Artilesin esimerkin mukaisesti tarvitse karttaa, etenkään jos oma asu on klassisen yksinkertainen. Näyttävät asusteet tuovat yksinkertaiseen asuun kaivattuja katseenvangitsijoita.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja