Esko Eerikäinen vastaa Jaajo Linnonmaan kohulausuntoihin

Radio SuomiPopin entinen aamujuontaja Jaajo Linnonmaa laukoi Radio Citylle antamassaan haastattelussa erikoisia kommentteja vanhasta työpaikasta.

Radio SuomiPopin aamuohjelman juontajana joulukuussa lopettanut Jaajo Linnonmaa nosti kohun vierailtuaan Radio Cityn vieraana tiistaina. Haastattelussa Linnonmaa kritisoi SuomiPopin tapaa reagoida miehen päätökseen lopettaa kanavan juontajana. Radiokanava on käyttänyt muun muassa mainosjingleä, jossa uuden aamuohjelman kerrotaan olevan parempi kuin koskaan.

– Olin kuullut sen sattumalta ohimennen ja mielestäni se kuulosti naurettavalta. Muutenkin kanavan toiminta aamuohjelmani suhteen on ollut sellainen, että kaikki videomateriaali ja muu mikä liittyy Aamulypsyyn halutaan pyyhkiä pois, Linnonmaa kertoi haastattelussa.

Linnonmaa kritisoi myös uuden aamuohjelman juontajina toimivaa Janne Katajaa ja Esko Eerikäistä. Linnonmaan mukaan miehet kuulostavat lähetyksissään ahdistuneilta. Katajan juontoparina toimiva Esko Eerikäinen ei ole Linnonmaan kommenteista moksiskaan. Miehen mukaan työpaikalla ei ole käyty erityisiä keskusteluja entisen juontajan lausuntojen vuoksi.

– Mitään polemiikkia ei ole ollut, emmekä halua kommentoida asiaa sen enempää. Show must go on, Eerikäinen toteaa MTV3.fin Viihdeuutisille.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä The Voice.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat