Esko Eerikäinen: Tämä on vaikeinta muuttamisessa

Viihteen monitoimimies Esko Eerikäinen on kuluneen vuoden aikana läpikäynyt useita muuttoja.

Radiojuontajana tammikuun alussa aloittavalle Esko Eerikäiselle on kertynyt elämänmuutosten myötä jo reippaasti kokemusta muuttopuuhista. Kuluneen vuoden aikana mies on ehtinyt muuttaa useampaan otteeseen, sillä alkuvuonna tapahtuneen avioeron myötä uudet elämänkuviot ovat saanut asumisjärjestelyt uusiksi.

Eskolle muuttorumba onkin tuttua puuhaa. Kuluneen vuoden aikana hän on asunut entisen avioparin yhteisessä asunnossa, ja väliaikaisesti mies asusteli äitinsäkin tyhjillään olleessa asunnolla. Elokuun loppupuolella mies muutti pienempään poikamiesasuntoon.

Vuodenvaihteen lähestyessä Eskolla on jälleen luvassa muutto, sillä entisen asunnon ympärillä ollut hälinä ja julkisivuremontti saivat miehen siirtymään uuteen asuntoon. Energinen Esko on mielissään uudesta kodistaan.

– On tosi hyvä fiilis tämän suhteen. Se tuntui heti kodilta. Kyseessä on avara ja valoisa asunto Helsingin keskusta-alueelta, hän kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Miehellä on jo kokemuksen myötä selvennyt myös muuttorumban vaikeimmat puolet. Uuteen kotiin muuttaminen tuottaa onnellisia ajatuksia.

– Vaikeinta muuttamisessa on pakkaaminen. Onneksi se on kuitenkin tuoreessa muistissa. Nyt on mukava muuttaa, kun viimeksi oli epävarma ja haikea olo, sympaattinen mies muistelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat