Esko Eerikäinen sai unelmadiilin: Radion aamujuontajaksi

Ensi vuoden alusta lähtien Radio Suomipopin taajuudella voi kuulla miten kohujulkkikselta sujuu radiojuontaminen.

– Mietin sekunnin verran, kun minulle soitettiin ja tarjottiin tätä pestiä. Olen tosi innoissani, tämä on makea duuni, hyväntuulinen Esko kertoo Viihdeuutisille.

Paljon julkisuudessa viime vuosina olleelle Eerikäiselle pääsy suositun radio-ohjelman aamujuontajaksi on unelmien täyttymys. Eerikäinen aloittaa 2. tammikuuta aamushow´'n juontamisen yhdessä Janne Katajan kanssa, joka siirtyy pestiin Radio Novalta.

– Olen tehnyt paljon töitä tämän eteen jo vuosien ajan. Nyt palaset ovat loksahtaneet paikoilleen. Jo vuosia juontotöitä, eli jotain olen varmasti tehnyt oikein kun sain tämän pestin. No, vuoden alusta nähdään, onko niitä ollut mitään apua, Esko naurahtaa.

Eerikäinen ei usko aikaisten aamuvuorojenkaan tuottavan ongelmia. Pienen Victoria-tyttären vuoksi hän on tottunut heräämään aikaisin ja vuoden vaihteessa herätyskello tulee soimaan aamuviideltä.

– Onneksi toimitus sijaitsee ihan kotini lähellä, joten työmatkakaan ei ole kovin pitkä. Eri juttu on Jannella, joka asuu Riihimäellä.

– Tiedän olevani etuoikeutettu, kun pääsen radioon töihin. Sinne olisi paljon tulijoita ja moni haluaisi saada duunini. Vuodenvaihteessa katsotaan miten pärjään. Silloin se työ vasta todenteolla alkaa, mutta onneksi meillä on taustalla hyvin ammattitaitoinen tiimi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat