Esko Eerikäinen paranee leikkausoperaatiosta kovaa vauhtia

Hunks-tanssija Esko Eerikäinen läpikävi iltapäivällä silmien laserleikkausoperaation.

Esko Eerikäinen kertoo kärsineensä huonosta näöstä pitkän aikaa. Ratkaisun heikkoon näkökenttään Eerikäinen löysi laserleikkauksesta.

–Näköni on lähemmäs miinus viittä eli minulla on huono kaukonäkö. Olen pitänyt kymmenen vuotta laseja ja linssejä, mikä on hankaloittanut esimerkiksi keikoilla ollessa, silmiään leikkauksesta paranteleva Esko kertoo MTV3.fin Viihdeuutisilla.

Jyväskylässä laserleikkauksessa ollut Eerikäinen suhtautui operaatioon suhteellisin rauhallisin mielin.

– Meno ei pelottanut, mutta jännitti kylläkin. Silmäni paranevat kovaa vauhtia. Näöstäni pitäisi tulla täydellinen, millä toivottavasti pärjäilee loppuelämän, tanssija iloitsee.

Silmäoperaatio oli sinänsä todella nopea.

– Se oli nopea operaatio ilman nukutusta, joka kesti kymmenestä minuutista viiteentoista. Yhteensä koko leikkaus kesti parisen tuntia. Silmiini laitettiin puudutustipat, jonka jälkeen leikkaus suoritettiin laservalokennolla. Näköni palautuu kovaa vauhtia, vaikka auringonvalo haittaakin, iloinen Esko kuvailee leikkausta.

Jälkitoimenpiteitä leikkauksen suhteen on luvassa.

– Huomenna aamupäivällä suuntaan jälkitarkastukseen, jossa katsotaan, miten silmät voi vuorokauden jälkeen. Menen töihin jo keskiviikkona. Lääkäri sanoi, ettei viikkoon saisi urheilla eikä hikoilla, mutta paraneminen on yksilöllistä. Nyt tuntuu hyvältä, joten ehkä urheilen jo viikonloppuna, virkeä potilas kertoo.

Esko on valinnastaan tyytyväinen.

– Pienellä vaivalla suuri asia kuntoon, hän myhäilee onnellisena.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat