Esiteini yritti saada muhkeat huulet kotikonstein – äiti kuvasi surkuhupaisan lopputuloksen

Videolla neuvotaan, miten teet itse maukkaan ja luonnollisen huulikiillon marjoista ja kookosöljystä.

Brittiläinen esiteini testasi muutama vuosi sitten pinnalla ollutta Kylie Jenner -haastetta, jonka ideana on saada tosi-tv-tähden muhkeat huulet kotikonstein. Asiantuntijat ovat varoitelleet tee-se-itse huulien suurentamisesta, ja brittiteini sai ymmärtää, miksi.

Lily Greenland, 12, toivoi näyttäviä pusuhuulia, mutta ei saanut aivan sitä mitä tilasi, kertoo muiden muassa The Sun -sivusto. Lily kokeili suurentaa huuliaan kotonaan Kylie Jenner -haasteesta tutulla tavalla. Haasteessa suun päälle laitetaan pieni lasi, josta imetään ilma pois. Alipaineen toivotaan suurentavan huulia.

Ja niin se suurensikin – joskin hallitsemattomasti, sai Lily huomata. Hänen äitinsä Danni Greenland kuvasi tytärtään haasteen parissa. Kymmeniä tuhansia katselukertoja keränneiltä surkuhupaisilta videoilta voi havaita, ettei metodilla saavutettu tälläkään kertaa sensuelleja pusuhuulia.

Lilyn huulet nimittäin turposivat moninkertaiseksi. Äiti kertoo, ettei Lily pystynyt puhumaan kunnolla, sillä hänen paisunut alahuulensa roikkui niin alhaalla. Dannin mukaan turvotusta jatkui kaksi päivää. Koulussa opettaja oli kutsunut Lilyä ”donitsiksi”.

– Toivottavasti tämä pitää hänet erossa huulten täyteaineista vanhempana, Danni sanoo The Sunin mukaan.

Huulten muhkeus kestää päivän – haitat pidempään


Jos video ei näy, voit avata sen tästä.


Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Kylie Jenner -haaste on puhuttanut jo vuonna 2015. Tuolloin Global News -uutiskanavan haastattelema ihotautilääkäri ilmaisi huolensa teinityttöjen keskuudessa leviävästä villityksestä. Haasteessa on pitkäaikaisten mustelmien, arkuuden, rakkuloiden, ihon repeytymisen ja infektioiden riski.

Huuliherpestä kantavat ihmiset voivat herkistää itsensä haasteella herpeksen puhkeamiselle. Lasin imeminen vahingoittaa myös huulikudoksen kollageeni- ja elastaaniproteiineja, jotka antavat huulille muhkeutta ja kiinteyttä.

Lasin imemisen aiheuttama huulten pulleus ei kestä montaa päivää. Sen jälkeen haasteeseen osallistujan käteen jäävät vain haitat.

Hiljattain uutisoitiin myös huulia "pullistavasta" ripsiliimakikasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja