Ex-malli julkaisi rehellisen alusvaatekuvan sovituskopista – muhkurainen kuva kerää ylistystä

Huippumallikisaan vuonna 2013 osallistunut australialaisnainen on sittemmin ottanut asiakseen kehopositiivisuuden edistämisen.

Taylah Roberts, 24, on kuten suuri osa naisista – hänelläkin on selluliittia huolimatta siitä, että on entinen malli.

Taylah on puhunut ja jakanut Instagramissa yli 47 000 seuraajalleen avoimesti kertomuksia ja kuvia kehostaan. Vaikka nuori nainen on hoikka, hänelläkin pömpöttää välillä vatsa ja takapuolessa näkyy selluliittia.

Viimeisimmässä kuvassaan Taylah seisoo sovituskopissa alusvaatteisillaan selin kameraan. Sovituskopin armoton valo korostaa selluliittia naisen takapuolessa.

Kuvan yhteydessä Taylah myöntää, että aiemmin hänen olisi ollut vaikea jakaa tällaista kuvaa. Hän kuitenkin toteaa, että kuva inspiroi muita naisia ajattelemaan ulkonäköään myönteisessä valossa.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Kuva kerää kiitosta

Sosiaalisessa mediassa Taylahin rehellisyyttä on kiitelty.

– Neljän tytön äitinä kiitän sinua. Tarvitsemme sinun kaltaisiasi ihmisiä, jotta seuraava sukupolvi tietää, että on ok olla epätäydellinen, kirjoittaa eräs nainen Instagramissa.

– Tarvitsin tätä lähes revittyä silmät päästäni Zaran sovituskopissa eilen, toinen sanoo.

– Kiitos. Olen itkenyt monta kertaa sovituskopissa. En enää, kolmas kertoo.

Kritiikkiä muotimaailmalle

Taylahin jakama rehellinen kuva on jatkumoa naisen aiemmin julkaisemalle kuvalle. Siinä hän asettaa rinnakkain kuvat malliajoilta ja nykyhetkeltä arvostellen muotimaailman asenteita vartaloita kohtaan.

– Ainoa mitä näen vasemmassa kuvassa on surua, väsymystä, epävarmuutta ja arvottomuutta kokoa lukuun ottamatta. Tällaista tekee ala, joka keskittyy pelkästään ulkokuoreen, Taylah kirjoitti kuvan yhteydessä.

Taylah kertoo pelänneensä malliaikoinaan, että hänen haaveensa olisi revitty palasiksi, jos mittanauha olisi näyttänyt pari senttiä enemmän. Lopulta haaveista luopuminen, tai niiden muuttuminen, oli kuitenkin parempi ratkaisu fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin kannalta.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos video ei näy, voit avata sen tästä.


 

Lue myös:

    Uusimmat