Mainos

Esikoistaan odottava Ensitreffit-pari rohkaisee sarjaan hakijoita: Näin me onnistuimme

Uskalla heittäytyä ja lähteä täysillä mukaan. Siinä syy, miksi Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutun Violan ja Esan ensinäkemältä solmittu liitto onnistui.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella mukana olleet Viola ja Esa rakastuivat ensi silmäyksellä, eikä avioliiton jatkamisesta viiden viikon koeajan jälkeen ollut kahta kysymystä.

Nyt, reilu kaksi ja puoli vuotta häiden jälkeen, rakastunut pari odottaa esikoistaan. Viola ja Esa ovatkin malliesimerkki siitä, kuinka voi käydä, kun uskaltautuu rakkauden vietäväksi.

Haku Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannelle kaudelle on käynnissä, millaisia vinkkejä unelmaparilla on uusille hakijoille?

– Rohkeasti mukaan vain, jos tuntuu yhtään siltä, että tämä voisi olla se oma juttu, Esa kannustaa.

Pari kehottaa kuitenkin miettimään niitä syitä, joiden takia haluaa lähteä mukaan ohjelmaan.

– Jos tulee siihen tulokseen, että on varmasti valmis suhteeseen, niin tämä ei ole ollenkaan huono vaihtoehto, mies toteaa.

– Avioliiton vauhdikkaasta alusta ja julkisuudesta huolimatta kyse on parisuhteesta, ja siihen on oltava valmis kaikin tavoin, Viola komppaa.

Alun tunnekuohuissa ja myrskyissä pari kehottaa vastanaineita olemaan rohkeita ja avoimin mielin.

– Kannattaa varautua siihen, että kaikki suhteen alkuvaiheen tunteet tulevat heti ryöppynä niskaan. Ja sitä kaikkea on kamera seuraamassa, Esa muistelee.

– Siinä täytyy vain uskaltaa kohdata se toinen ihminen. Olemme jälkikäteen miettineet, että onneksi uskalsimme, vaikka meillä ei ollut hajuakaan siitä, kuinka se tehdään, mies jatkaa.  

Viola muistuttaakin, että ohjelmaan ei kannata lähteä puoliteholla mukaan.

– Jos lähtee mukaan, täytyy lähteä täysillä, vaikka se onkin maailman pelottavinta. Se vain täytyy uskaltaa tehdä, ja se on varmasti se syy, miksi tämä meidänkin juttumme onnistui, Viola toteaa.

Pari toteaa, että vaikka alku olikin jännittävää, oli heidän helppo heittäytyä rakkauteen, sillä toinen ihminen tuntui heti niin turvalliselta.

– Varmasti olisin nostanut suojakilvet pystyyn, jos olisin aistinut toisessa jotain epäröintiä. Mutta kun huomasin, että Esakin on tässä täysillä mukana, niin uskalsin itsekin heittäytyä, Viola kertoo.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.