Erikoinen Vivo NEX 2 -älypuhelin julkistetaan ensi viikolla – varustettu näytöllä molemmin puolin, kolmella kameralla ja LED-valoympyrällä

Kiinalaiselta älypuhelinvalmistajalta Vivolta on tulossa erittäin mielenkiintoinen uusi NEX 2 -älypuhelinmalli. NEX 2 julkistetaan Kiinassa jo keskiviikkona 12. joulukuuta.

NEX 2:sta on jo ennen varsinaista julkistusta nähty myös virallista kuvamateriaalia sekä erinäisiä videoita, jotka kertovat puhelimen erikoisuuksista.

Vivo NEX 2 on varustettu kahdella näytöllä. Päänäyttö on kooltaan 6,59 tuumaa ja toiselta puolelta löytyvä kakkosnäyttö on 5,5-tuumainen. Sen yläpuolelta löytyy kolme kameraa. Kamerat on sijoitettu osittain ympyrän muotoisen RGB LED Lunar Ring -valokehyksen sisään. Ympyrävalokehys sijoittuu osittain myös kakkosnäytön alle. Valokehys ei toimi ainakaan pääasiallisena kuvausvalona, vaan varustukseen kuuluu kolmen kameran lisäksi myös oma tavanomainen LED-kuvausvalo

Sormenjälkilukijan odotetaan olevan sijoitettu 6,59 tuumaisen päänäytön alle.

Kahden näytön välillä Vivo NEX 2:ssa voidaan vaihtaa pyyhkäisemällä näyttöä sivusuunnassa kolmella sormella, mikä aktivoi käyttöön vastapuolen näytön (katso video alla). Kerrallaan näytöistä päällä ja aktiivisena on ilmeisesti aina vain toinen. Toiselle puolelle sijoitettu kakkosnäyttö mahdollistaa päänäytön kattavan lähes koko puhelimen etupinnan, kun kameroita ei tarvita laitteen molemmille puolille.

Sisuksissaan NEX 2 tulee sisältämään Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiirin sekä jopa 10 gigatavua RAM-käyttömuistia, on tuore GeekBench-listaus paljastanut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja