Enrique Iglesias loukkasi itsensä pahasti – jatkoi show'ta verisenä

Laulajatähti jatkoi keikkaansa vielä puolen tunnin ajan loukkaantumisensa jälkeen.

Espanjalainen laulaja Enrique Iglesias, 40, loukkasi kätensä kesken konserttinsa lauantaina Meksikossa Tijuanassa. Laulajan Sex and love -maailmankiertueeseen kuuluneella keikalla oli noin 12 000 katsojaa.

Rajun näköinen onnettomuus tapahtui, kun Iglesias yritti napata kiinni ilmassa lentäneestä kuvauskopterista, joka taltioi konserttia. 

Laulajan tiedottajan mukaan Iglesiaksella oli keikoillaan tapana ottaa kopterista välillä kiinni, ja kuvata sillä yleisöä omasta kulmastaan.

– Jokin meni pieleen, ja hänelle tapahtui onnettomuus. Lavahenkilökunta hoiti häntä lavan sivussa ja yritti tyrehdyttää verenvuodon, Iglesiaksen tiedottaja Joe Bonilla sanoo CNN:n mukaan.

Iglesiasta kehotettiin keskeyttämään konsertti, mutta hän halusi jatkaa. Käsi sidottiin, mutta vuoto ei lakannut. Lopulta Iglesias myös piirsi omalla verellään sydämen valkoiseen t-paitaansa.

Puolen tunnin esiintymisen jälkeen Iglesias lopetti show'n ja hänet vietiin lentokentälle, missä odotti ambulanssi. Iglesias lennätettiin Los Angelesiin erikoislääkärin vastaanotolle.

– Päivitämme tilannetta, kun saamme enemmän tietoja. Kiitos rakkaudestanne ja huolenpidostanne, tiedottaja Bonilla kirjoitti Instagram-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat