Englantilaispariskunta hylkäsi ajatuksen oikeasta rantalomasta koronan takia – täydellinen ranta rakennettiin omaan olohuoneeseen

Koronaviruspandemian takia peruuntuneet lomasuunnitelmat eivät lannistaneet tätä pariskuntaa.

Englantilaisperhe Broxbournesta, Hertfordshiresta sai pettyä pahemman kerran, kun covid-19-taudin aiheuttaman pandemian takia perheen suunniteltu rantaloma peruuntui.

Keith Whatley oli alun perin suunnitellut, että hän ja hänen vaimonsa Liz olisivat viettäneet kotikaranteeninsa lomailemalla Cornwallissa kaikesta maailman myllerryksestä huolimatta. Viime hetkellä he kuitenkin tajusivat suunnitelman olevan vastuuton. Tällä hetkellä jokaisen on parasta pysyä kotona omalla kotipaikkakunnallaan myös Englannissa.

– Vaimoni on Cornwallista kotoisin ja normaalisti olemme aina tervetulleita vierailulle, Keith kertoo videon saateviestissä.

– Cornwallissa on kuitenkin vain kourallinen teho-osaston vuodepaikkoja, emmekä missään tapauksessa halua olla vaivaksi, hän jatkaa.

Lannistumatta ikävistä käänteistä Keith päätti rakentaa lempirantansa perheen olohuoneeseen. Kyseessä on Cornwallissa sijaitseva kivikkoinen Crooklets in Bude -ranta.

– Kuvasimme videon nostaaksemme ystäviemme taistelutahtoa, Keith kertoo.

"Klassinen brittiläinen ranta"

Kivet, joita Keith käytti eivät valitettavasti ole aitoa Cornwallin luonnontuotetta, vaan tekokiviä. Koska kivet olivat niin kevyitä, ei rannan rakentaminen perheen olohuoneeseen vienyt mieheltä kuin tunnin. Maiseman viimeisteli rantapyyhe, radiosta kuuluva aaltojen loiske rantatörmää vasten, tuulensuojana toimiva varjo, poreilevaa juotavaa ja vaimo kesämekossa.

Nousuvesi kuulemma tuo paljon hiekkaa rantaan Cornwallissa, eikä pariskunta halunnut muuttaa olohuonetta hiekkalaatikoksi. Ylempänä ranta on kuitenkin kivikkoista, joten Keithin mielestä hänen rakennelmansa oli suhteellisen lähellä totuutta.

– Sanoisin, että saimme lopputuloksen näyttämään aika klassiselta brittiläiseltä rannalta, Keith jatkaa.

Pariskunnan lapset ovat jo aikuisia ja muuttaneet pois kotoa, eivätkä valitettavasti päässeet nauttimaan vanhempien rakentamasta keinotekoisesta rantaidyllistä. Aiemmin myös eräs toinen pariskunta nautti peruuntuneen risteilyn tunnelmasta kotonaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat