"En anna aviomieheni nähdä minua alasti" – neljän lapsen äiti Jessica kertoo, miten kaikki muuttui kuusi vuotta sitten

1:09
Väljäähtykö jokaisen suhteen seksielämä ajan myötä?

Australialainen perheenäiti kertoo muuttuneen vartalonsa ahdistavan häntä siinä määrin, ettei hän ole kuuteen vuoteen antanut aviomiehensä nähdä sitä vaatteitta.

House of Hoods -nimellä bloggaava australialaisäiti kirjoitti Instagramiin rehellisen julkaisun siitä, miksei näyttäydy aviomiehelleen alasti.  Perheenäiti Jessica Hood tunnustaa parin harrastavan seksiä vain pimeässä, kertoo News.com.au.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"En anna aviomieheni nähdä minua alasti"

Jessica kirjoittaa Instagramissa, ettei ole antanut aviomiehensä nähdä häntä alasti sen jälkeen, kun nykyään neljän lapsen äiti synnytti esikoisensa kuusi vuotta sitten.

– En anna aviomieheni nähdä minua alasti. Siitä on kuusi vuotta. Siitä lähtien, kun esikoiseni saapui, vartaloni on peitetty aviomieheni edessä. Olen itsevarma, mutta en aviomieheni kanssa, Jessica kirjoittaa.

"Pelkään, että häntä inhottaa"

Vaimo tunnustaa, että tilanne on luonut kömpelyyttä parin välille.

– Mutta olen peloissani. Peloissani, että hän näkee minut alasti ja juoksee karkuun. Pelkään, että häntä inhottaa, ja että hän kadottaa mielenkiintonsa.

Vaikka Jessica kokee olevansa itse hyväksyvämpi vartaloaan kohtaan, hän pelkää, ettei hänen aviomiehensä ole.

– Kyse ei ole kuitenkaan hänestä, vaan minusta. Hän kertoo minulle jatkuvasti, ettei välitä, mutta mitä jos se on erilaista, kun hän oikeasti näkee minut? Kaiken minusta. Roikkuvan vatsani, raskausarpeni, selluliittini, makkarani. En ole se tyttö, joka olin, kun ensi kertaa tapasimme. Itse asiassa en ole tyttö lainkaan, olen nainen. Nainen, joka kadotti itsensä, kun hänestä tuli äiti. Identiteettinsä. Säihkeensä. Kerran timmin ruumiinrakenteensa.

"Harrastamme seksiä vain pimeässä"

Jessica kertoo pelkäävänsä haavoittuvaisuuden tunnetta, eikä tunne ulotu vain seksielämään, vaan vaikuttaa parin arkeen.

– Harrastamme seksiä vain pimeässä; jos se tapahtuu päivällä, vaatteeni ovat päällä. Emme koskaan käy suihkussa yhdessä. En edes ui hänen edessään. En anna hänen edes nähdä Instgram-kuviani.

Jessica ei luonnollisestikaan nauti tilanteesta.

– Vihaan sitä, kun hän koskee vatsaani, jopa hipaisu kohti vatsaani saa minut ahdistuneeksi. Vihaan sitä, että minusta tuli tällainen, Jessica tilittää. 

Jessica suree sitä, ettei hänen itsevarmuutensa tule esiin aviomiehen seurassa.

– Tiedän, että se satuttaa. Ja olen pahoillani.

"En koskaan olisi uskonut, että olisin 25 kiloa painavampi"

Australialaisäiti huomauttaa, että hänen kokemansa tunteet ovat yleisiä naisilla heidän ikääntyessään.

– Kun parisuhde tasaantuu ja alkuhuuma laantuu. Vartalomme käyvät läpi niin paljon. Erityisesti lastensaannin jälkeen. En koskaan olisi uskonut, että olisin 25 kiloa painavampi lasten jälkeen. Fyysiset muutokset ja henkiset muutokset alkavat sulautua yhteen.

Nainen kuitenkin vannoo, ettei halua tuntea tuolla tavalla loputtomiin.

– Hän ansaitsee minut. Kaiken minusta. Anna minulle vain aikaa. Jonain päivänä saat minusta kaiken, hän lupaa.

Päivitykseen on tullut paljon samaistuvia kommentteja saman kokeneilta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja