Neljän lapsen äiti jakoi rehellisen kuvan sunnuntaiaamustaan: ”Toivon, että tämä on ensimmäinen asia, jonka näet herättyäsi”

0:56
Tämä lista on vanhemmille, joiden lapsi ei koskaan tunnu nukkuvan aamuseitsemää pidempään! Tunnistatko itsesi?

Australialainen neljän lapsen äiti julkaisi Instagramissa puhuttelevan päivityksen todellisesta arjesta, joka harvoin käy yhteen somessa esitellyn kiillotellun kuvan kanssa.

Moni aloittaa päivänsä selailemalla somea, jossa silmille hyppäävät kuvat ”täydellisistä” elämistä ja vartaloista. Hoikat ja kuvankauniit ihmiset nauttivat runsasta aamupalaa croissanteineen ja vihersmoothieineen maalauksellisissa maisemissa. Vähemmästäkin alkaa oma aamu tuntumaan nuhjuiselta.

Aamuiseen someselailuun sortui myös Jessica Hood, neljän lapsen äiti Australiasta Melbournesta. Hän päätti kääntää kameran itseensä ja näyttää todenmukaisen kuvan aamuistaan, kertoo News.com.au.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Toivon, että tämä on ensimmäinen asia, jonka näet herättyäsi. Ei epärealistinen kuva naisesta, joka neuvoo muuttamaan ruokavaliotasi tai itseäsi, Jessica kirjoittaa Instagramissa jakamansa kuvan yhteydessä.

Aviomies haluaa seksiä, vaimo pekonia

Kuvassa Jessica poseeraa ilman meikkiä ja vatsa pyjamahousujen yli pullottaen. Niin ihmiset heräävät, omana itsenään.

– Silmäni ovat tahmaiset, hiukseni sekaisin, hengitykseni haisee kuolemalta, tuntuu kuin olisin nukkunut vain 10 minuuttia ja vatsani ei ole litteämpi vaan näyttää samalta kuin nukkumaan mennessäni. Tässä on realistinen kuva äidistä heräämässä sunnuntaiaamuna, Jessica kirjoittaa.

Makuuhuoneen seinän toisella puolella lapset kinastelevat. Vieressä makaava aviomies haluaisi harrastaa aamuseksiä.

– Ja minä haluan vain työntää naamani rapeaan pekoniin samalla, kun selaan uutisvirtaani.

Tervettä itserakkautta ja itsearvostusta päivään

Tavallinen sunnuntaiaamu. Tavallista elämää. Mutta epätavallinen näky sosiaalisessa mediassa, jossa kauneusvirheet muokataan pois ja elämästä jaetaan vain loistokkaimmat hetket. Silti myös arkiset asiat voivat kertoa, kuin rakasta oma elämä on.

Jessicalle hänen pömpöttävä ja raskausarpien koristama vatsansa on muisto siitä, että hän on synnyttänyt maailmaan neljä uskomatonta lasta.

– Olkoon sunnuntaisi täynnä rakkautta ja arvostusta itseäsi kohtaan, Jessica kirjoittaa.

Instagramissa Jessican rehellinen päivitys on otettu vastaan kiitellen. Moni kommentoi, että päivityksen näkeminen tuli tarpeeseen, kun epärealistinen somemaailma saa tuntemaan olon huonoksi.

– Tuli todella tarpeeseen nähdä tämä tänään, eräs kommentoija kirjoittaa tiivistäen monien muidenkin tunteet.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja