Mainos

Emma joutui huijarimiehen uhriksi netissä – huijauksella käsittämätön loppu: "Se on kuin kohtalo"

Nettihuijauksesta seurasi jotain uskomatonta.

Vuonna 2015 Emma Perrier, 33, latasi deittisovelluksen parannellakseen särkynyttä sydäntään. Lopulta Perrier tapasi sovelluksen kautta 34-vuotiaan Ronaldo Sciclunan, Briteissä asuvan putkimiehen.

Tai niin hän luuli.

Muutamaa kuukautta myöhemmin pari oli vaihtanut jo satoja viestejä ja jopa rakkaudentunnustukset. Suhde oli vakava, mutta pari ei ollut vielä nähnyt toisiaan. Tapauksesta kertoo The Atlantic.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sciclunalla riitti selityksiä sille, miksei hän voinut suostua tapaamiseen. Jos Sub-kanavalla nähty Catfish-sarja on tuttu, voit varmasti päätellä, mistä haluttomuus nähdä johtui.

Kun epäileväinen Perrier teki Googlen käänteisen kuvahaun, hänelle selvisi, että Sciclunan käyttämissä kuvissa esiintyi todellisuudessa turkkilainen näyttelijä ja malli, Adem Guzel. Scicluna itse paljastui lopulta 53-vuotiaaksi, eronneeksi Alan Stanleyksi, joka käytti Guzelin kuvia saadakseen naiset juttelemaan hänelle, Mies myönsi, ettei Perrier ollut ainoa uhri.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Perrier joutui jälleen nuolemaan haavojaan sydän särkyneenä. Lopulta nainen päätti laittaa viestiä Guzelille ja varoittaa tätä siitä, että tämän kuvia käytettiin luvatta. Guzel kertoi The Atlanticille, ettei kyseessä ollut ensimmäinen kerta, eikä hän yleensä vastaa ihmisille, jotka ottavat häneen yhteyttä asian tiimoilta.

Tähän tuli muutos, kun Perrier laittoi viestiä. Mies asui turkkilaisessa kylässä, eikä hänen nettiyhteytensä ollut hyvä, mutta hän päätti silti vastata naisen viesteihin. Myöhemmin samana päivänä he päättivät soittaa videopuhelun, ja tällä tavoin heidän kaukosuhteensa sai alkunsa.

Puolen vuoden nettikeskustelun jälkeen Guzel muutti Lontooseen ollakseen Perrierin kanssa.

Jopa Stanley on onnellinen parin puolesta. 

– Se on kuin kohtalo, parin yhteen saattanut huijarimies vakuutti The Atlanticille. Mies kehuu lopettaneensa naisten huijaukset ja löytäneensä kumppanin itselleen.

***

2:38

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.