Eikö treeni maistu? Liikunnanohjaaja kertoo 10 minuutin vinkkinsä

Näin opit boxer-tyylin eli nyrkkeilijän naruhypyn 2:54
KATSO MYÖS VIDEO: Näin opit nyrkkeilijän naruhypyn!

Amerikkalainen liikunnanohjaaja tietää, että joskus treenaaminen ei huvittaisi yhtään. Näille päiville hän on kehittänyt kymmenen minuutin säännön!

Aina treenaaminen ei huvita. Kuntopyöräilyyn erikoistunut amerikkalainen liikunnanohjaaja Tunde Oyeneyin, 37, kertoo News.com.au-sivustolle oman treenivinkkinsä niille päiville, kun kuntoilu ei kerta kaikkiaan kiinnosta.

Ainakin kymmenen minuuttia treeniä

Tunden mukaan johdonmukaisuus ja terveellisten rutiinien luominen on tärkeää. Hänen oma ohjenuoransa liikuntamotivaation kannalta hankalille päiville on kymmenen minuutin sääntö. 

Kuva Tunde Oyeneyinin Instagramista. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Sanon itselleni, että tänään liikun kymmenen minuuttia. Laitan ajastimen päälle ja treenaan sen ajan. Kun aika on täynnä, kysyn itseltäni, haluanko lopettaa siihen vai jatkaa. Lähes aina treenaan yli kymmenen minuuttia. Ja niinä päivinä, kun en, on kymmenen minuuttia joka tapauksessa parempi kuin ei mitään, hän kertoo.

Katso myös video: Mikko treenasi superraskasta Human Flag -liikettä puoli vuotta – tämä oli tulos!

Mikko treenasi superraskasta Human Flag-liikettä puoli vuotta – tämä oli tulos! 3:59
Kesällä 2021 juontaja Mikko Suursalmi lähti opettelemaan vaativaa ja raskasta Human Flag -liikettä. Helmikuussa 2022 oli aika lunastaa lupaukset.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat