Duudsonit-perheen äiti: Duudsonit saivat ihmeitä aikaan

Hangossa vierailleet Duudsonit toteuttivat perheen äidin toiveet: isän ja vanhimman pojan välit ovat parantuneet, ja vaikeuksiin ajautuneet pojat ovat pysyneet kaidalla tiellä.

Duudsonit tuli taloon -ohjelman viimeisimmässä jaksossa Duudsonit saapuivat Hankoon, kuusihenkiseen Vahlan perheeseen. Perheen isä oli menettänyt puhevälit vanhimpaan poikaansa, ja perheen pojat olivat ajautuneet pahoille teille.

Vierailun tarkoituksena oli saada perheen isä Osmo ja vanhin poika Pekka kommunikoimaan keskenään. Oliko Duudsoneiden vierailusta hyötyä, perheen äiti Marjo Vahla

– Kyllä Duudsonit saivat jotain ihmeitä aikaan! He tekivät juuri sen, mitä pitikin. Isän ja pojan välinen sanainen arkku aukesi ja Osmo ja Pekka tulevat nykyään paremmin toimeen keskenään.

– He puhuvat enemmän toisilleen, eikä minun tarvitse enää olla tilanteessa välikätenä. Ennen, jos toisella oli toiselle asiaa, niin se meni yleensä minun kauttani. Nyt he osaavat kysyä toisiltaan, ja välit ovat huomattavasti paremmat.

”Liiankin kilttejä poikia”

Perheen vanhin poika oli ajautunut pahoille teille, ja hänellä oli taustallaan pikkurötöksiä. Myös toiseksi vanhin poika oli ehtinyt ottamaan isoveljeltään huonoja vaikutteita.

– Sama meno ei missään nimessä ole jatkunut, vaan pojat alkavat olla hyviä poikia. Melkein liiankin kilttejä, äiti nauraa.

– Pojat eivät luuhaa ulkona, vaan viihtyvät kotona enemmän, eikä heidän puolestaan ole tarvinnut pelätä, hän jatkaa.

Myös poikien keskinäiset välit ovat parantuneet.

– Heistä on tullut kavereita, eikä heidän välillään ole enää veljeskateutta, tai kinastelua. He pelaavat kahdestaan, ja käyvät yhdessä ajelemassa mopolla, äiti kertoo.

Duudsonit tuli taloon Subilla tiistaisin klo 21!  

Lue myös:

    Uusimmat