Mainos

Dutroux'n omistamasta talosta löytyi luita

Belgian poliisi kertoi tänään löytäneensä lasten raiskauksiin syylliseksi todetun Marc Dutroux'n omistamasta talosta luita, joiden uskotaan olevan ihmisen jäännöksiä. Poliisin edustajan mukaan on vielä liian aikaista sanoa, ovatko luut lapsen vain aikuisen ja onko kyseessä useampi kuin yksi ruumis.

Luiden tunnistamiseen voi poliisin mukaan mennä useita päiviä. Lehtitietojen mukaan Dutroux on tunnustanut haudanneensa viiden tytön ruumiit Jumet'ssa Charleroin lähellä sijaitsevaan taloon.

Poliisi on tehnyt kuluneella viikolla kaivauksia talossa, joka on yksi kuudesta Dutroux'n omistamasta asunnosta. Luut, joihin Belgian television näyttämien kuvien perusteella kuului ainakin yksi pääkallo, löytyivät talon vieressä olleen vajan alta.

Dutroux'n on kerrottu käyneen paikalla viime viikolla ja kertoneen tällöin poliisille, mihin kadonneiden tyttöjen ruumiit on haudattu. Talossa asui aiemmin Dutroux'n ranskalainen rikoskumppani Bernard Weinstein, jonka Dutroux on tunnustanut murhanneensa. Hänen ruumiinsa löytyi kahden pedofiilirenkaan sieppaaman tytön ruumiiden kanssa toisesta, Charleroin eteläpuolella sijaitsevasta talosta.
(STT-Reuter-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.