Dmitriy ei uskonut koko covidiin, ennen kuin sairastui itse – 33-vuotias fitness-vaikuttaja kuoli

Mistä koronaviruksen voi tunnistaa? Katso tästä listaus tyypillisimmistä oireista 0:58
Katso myös: Mistä koronaviruksen tunnistaa? Videolla listaus tyypillisimmistä oireista.

Ukrainalainen somevaikuttaja sairastui koronavirukseen ja menehtyi. Aiemmin mies oli epäillyt koko viruksen olemassaoloa.

Fitness-vaikuttajana tunnettu Dmitriy Stuzhuk menehtyi 33-vuotiaana. Dmitriylla oli todettu koronatartunta joitain päiviä aiemmin. Ennen tartuntaansa mies oli epäillyt koko viruksen olemassaoloa. Kuolemasta uutisoi muun muassa Independent.

"Minä olin se, joka ajatteli, ettei covidia ole olemassa..."

Muutama päivä sitten Dmitriy julkaisi Instagram-tilillään kuvia sairaalasängystä; mies kertoi 1,1 miljoonalle seuraajalleen covid-19-tartunnastaan ja halusi varoittaa muita viruksen vaarallisuudesta. Julkaisu jäi hänen viimeisekseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Dmitriy kertoi matkustaneensa hiljattain Turkkiin, jossa hän heräsi eräänä yönä hengitysvaikeuksiin. Seuraavana päivänä hänelle kehittyi yskä.

Ukrainaan palattuaan Dmitriy meni koronavirustestiin, jonka tulos oli positiivinen.

– Minä olin se, joka ajatteli, ettei covidia ole olemassa... kunnes sairastuin, mies tunnusti julkaisussaan ja varoitti, ettei covid-19 ole nopeasti sairastettu tauti.

Kaipaamaan jäivät ex-vaimo ja kolme lasta

Metro-sivuston mukaan mies vietti sairaalassa kahdeksan päivää, jonka jälkeen hän pääsi kotiin. Hänen kuntonsa heikkeni kuitenkin jo tunneissa, ja hänet kiidätettiin uudelleen sairaalaan. Ex-vaimo Sofia Stuzhukin mukaan koronavirus oli aiheuttanut miehelle vakavia sydänongelmia.

– Hänen tilansa on äärimmäisen vakava, Sofia totesi Instagramissa.

Hieman myöhemmin Sofia ilmoitti Instagramissa, että Dmitriy oli menehtynyt. Parilla oli kolme yhteistä lasta. He olivat eronneet puoli vuotta aiemmin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat artikkelit aiheesta koronavirus.

Lähteet: Independent, Metro


Lue myös:

    Uusimmat