Dianan serkku paljastaa yksityiskohdan prinsessan teinivuosilta – puhuu ensimmäistä kertaa julkisuudessa

7:01
Dianan serkku teki paljastuksen prinsessan teinivuosilta.

Prinsessa Dianan serkku puhuu ensimmäistä kertaa julkisuudessa tuoreessa dokumentissa.

Prinsessa Dianasta julkaistiin torstaina 1.7. mtv-palvelussa ja C Moressa uutuusdokumentti DIANA (A Definitive Portrait of the Princess), jossa puhuu niin ikää hänen läheinen serkkunsa Diana MacFarlane.

Dokumentti julkaistiin Dianan muistoksi, joka olisi julkaisupäivänä täyttänyt 60 vuotta. Prinsessa kuoli traagisessa auto-onnettomuudessa vuonna 1997. Hänen kunniakseen paljastettiin tänään patsas Lontoossa Kensingtonin palatsilla.

Serkukset opiskelivat samassa sisäoppilaitoksessa. Opiskelujen aikana he asuivat asuntolassa.

– Meillä oli nallemme ja valokuvat yöpöydällä. Yleensä kaikilla oli mieleistensä pop-tähtien kuvia, The Monkees, Rod Stewart ja sen sellaista. Mutta Dianalla oli prinssi Charlesin kuvia sänkynsä ympärillä. Se oli pitkäaikainen koulutytön ihastus, MacFarlane paljastaa dokumentissa.

Dokumentti kertoo, miten teini-ikäinen päiväkodin apulainen löytää oman äänensä Walesin prinsessana. Dokumentin lähteenä on hyödynnetty ennennäkemättömiä lähipiirin haastatteluja ja kirjeitä. 

– Diana olisi täyttänyt tänä vuonna 60 vuotta, ja dokumenttimme tarkoitus on kunnioittaa tätä tarkalla selonteolla hänen elämästään sekä kameroiden edessä että kulisseissa. Paneutumalla tarkkaan hänen ihmissuhteisiinsa niin ystävien, kollegoiden kuin henkilökunnan kanssa tavoitteenamme on tarjota yksityiskohtainen kuvaus naisesta, joka tunnettiin myös sydänten kuningattarena, ITV:n Jo Clinton-Davis taustoittaa.

DIANA-dokumentti to 1.7. alkaen mtv-palvelu ja C More sekä ti 31.8. klo 22 AVA

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja