Demi Moore vartalostaan: Minulla on viha-rakkaussuhde

Demi Moore avautuu suhteesta vartaloonsa. Hurjasti laihtunut kaunotar myöntää hänellä olevan viha-rakkaussuhde vartaloaan kohtaan.

Ashton Kutcherista syksyllä eroa hakenut Demi Moore on eroprosessin aikana laihtunut hurjasti, ja myöntääkin nyt Harper's Bazaar -lehdelle, että hänellä on viha-rakkaussuhde vartaloonsa.

Moore kertoo haluavansa hallita tilannetta kuin tilannetta, ja inhoavansa tunnetta, että hänen vartalonsa olisi pettänyt hänet.

– Minulla on viha-rakkaussuhde vartaloani kohtaan. Suurimmat ristiriidat vartaloni suhteen aiheutuvat silloin, kun tunnen sen pettäneen minut. Oli kyse sitten painon kanssa kamppailusta tai siitä, etten voi syödä mitä haluaisin. Tai vaikka siitä, etten saa vartaloani tekemään, mitä haluaisin.

Kaunotarta hirvittää ajatus, ettei kaikki ole hänen kontrollissaan, ja se jos mikä saa hänet tuntemaan olonsa epämukavaksi.

– Minusta on yliarvostettua sanoa, että pitäisi tuntea olonsa mukavaksi. Minusta parempi hyväksyä omat heikkoudet ja vahvuudet, ja arvostaa niitä kokonaisuutena.

Moore kertoo oppineensa pikkuhiljaa hyväksymään vartalonsa juuri sellaisena kuin se on, eikä vaadi itseltään enää liikoja.

– En ikinä olisi voinut kuvitella, että joku tulisi sanomaan minulle, että olen liian laiha, enkä näytä enää hyvältä.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja